Anadolu’nun en etkili ve verimli etkinliği olan Anadolu Bilişim Buluşmaları fiziki etkinliklerini pandemiden dolayı her ay farklı konu ve konukları ile online olarak devam ediyor.

“Yeni Normalde Akıllı Belediyecilik” konusu Anadolu Bilişim dijital Buluşmalarında ele alınacak. 1 Aralık Salı günü  Harput Ajans ve Kamu Bilişim Derneği İşbirliği ile "YENİ NORMALDE AKILLI BELEDİYECİLİK" ana teması ve "Erişilebilirlik ve Sürdürülebilirlik" mottosu çerçevesinde Karel altyapısı kullanılarak "Anadolu Bilişim Buluşmaları Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Etkinliğe İlgili Bakanlıklar ve Genel Müdürlükleri, Belediyeler Birliği, Büyükşehir Belediyeleri, İl ve İlçe Belediyeleri, Kamu, Özel Sektör, Ulusal ve Uluslararası firmalar, Üniversiteler, STK’lar İş, Süreç, Yönetim ve Teknoloji Dünyasının konu uzmanları katılacak.

Harput Ajans, gerçekleşecek etkinliğe İlgi ve desteklerini esirgemeyen başta Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na ve Çevre Şehircilik Bakanlığı. Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü İsmail Tüzgen'e ve diğer çok değerli konuşmacı konuklarımıza ve sponsorlara teşekkür etti.