Yeni Taksi Durakları Hizmete Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından yeni modern taksi durakları hizmet vermeye başladı. Başkan Mücahit Yanılmaz, taksici esnafını ziyarette bulundu.

Yeni Taksi Durakları Hizmete Başladı

Taksi hizmetlerinin yüksek standartlarda verilebilmesi ve taksici esnafına elverişli çalışma koşullarının sağlanması amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından taksi durakları yenilendi.

Şehrin farklı noktalarında yaptırılan taksi duraklarını ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, taksici esnafları ile bir araya gelerek, yeni durakların hayırlı olmasını diledi.

YANILMAZ: OLDUKÇA ESTETİK DURAKLAR

Taksi duraklarını estetik, fonksiyonel ve konforlu hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeni taksi duraklarının içerisinde mutfak ve lavabonun bulunduğunu belirterek, oldukça estetik durakların şehrimize hayırlı olmasını temenni etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zekiye
Zekiye - 5 yıl Önce

Farklı şehirden biri gelse burayı elazığ belediyesi sanacak. Yalnız birşey dikkatimi çekti başkanın fotosu yok.

Mert
Mert - 5 yıl Önce

E L A Z I Ğ B E L E D İ Y E S İ B A Ş A R I L I Ç A L I Ş M A L A R I N A B İ R Y E N İ S İ N İ D A H A E K L E D İ :-)

Mert
Mert @Mert - 5 yıl Önce

Son dakika: Elazığ Belediyesi, şehrin dört bir yanından görülebilecek büyüklükte "Elazığ Belediyesi" yazılı tabela astı. Konuyla ilgili konuşan Şahinkaya Köyü sakinlerinden C.K.(47), "Tabela bizim evden gayet net görülüyor. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz, hehe" dedi. :-)

Mert
Mert @Mert - 5 yıl Önce

B E L E D İ Y E L E N D İ N İ Z :-)

Şükrü
Şükrü - 5 yıl Önce

Resimdeki yer elazığ belediyesi mi? Otobüs durağı mı? Ben çıkaramadım pek.

Vırdo
Vırdo @Şükrü - 5 yıl Önce

Bence elazığ belediyesi. Çünü kulübenin üzerinde büyük puntulorla elazığ belediyesi tabelası var.

ahmet
ahmet - 5 yıl Önce

bence bu az olmuş komple binaya elazığ belediyesi yazsaydınız grafiti filan yapsaydınız hatta başkanın resminide çizin binaya.

Hasbi
Hasbi - 5 yıl Önce

Elazığ Belediyesi Tahsilat Gişesi mi bu? Elazığ Belediyesi Yazısına bak bu reklam aşkı nedir? Yapılan onlarca yanlış tek tük doğru da olsa yapılan işler var? Bu doğru çalışmaları da illa bir şeyler yaparak gölgeleyecekler?

sarper
sarper - 5 yıl Önce

Durağın ismi Elazığ Belediyesi Taksi Durağı.durağı yapan Dörtyol Taksi. :D Hem bu duraklar mı estetik duraklar?yav güldürmeyin adamı :D


SIRADAKİ HABER

banner137