Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisinin genel kurul toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Genel Başkan Erbakan Elazığ Havalimanı’nda Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ve partilileri tarafından karşılandı.

Genel Başkan Fatih Erbakan konvoy eşliğinde Elazığ merkeze geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan, Elazığ’da çarşı esnafları ile bir araya geldi.

Dr. Erbakan Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Genel Başkan Fatih Erbakan daha sonra Gazi Caddesi’nde Elazığlı vatandaşlara seslendi.

ERBAKAN: DEĞERLİ ELAZIĞLILARA EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDİYORUZ

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dr. Fatih Erbakan, “Değerli Elazığlılara en içten teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Cenap-ı Allah bugün Elazığ’da gerçekleştireceğimiz il kongremizi; gerçekleştireceğimiz programlarımızı en büyük hayırlara vesile kılsın. Hünkar mahfilimiz Elazığ’ımız da milli görüşün, Yeniden Refah Partisi’nin en büyük zaferlerine vesile kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.

ERBAKAN: AZİZ MİLLETİ MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARINDAN YİNE MİLLİ GÖRÜŞLE YİNE REFAHLA KURTARACAĞIZ

Dr. Erbakan, “İnşallah üçüncü büyük şahlanışı önümüzdeki sene yapılacak olan 2023b seçimlerinde inşallah gerçekleştireceğiz. Birinci şahlanış birinci büyük kongreyle oldu, ikinci şahlanış ikinci büyük kongreyle oldu. Ve üçüncü büyük şahlanışta inşallah seçimlerde olacak. Milletimizin teveccühüyle, ferasetiyle bu fedakar teşkilatlarımızın gayretleriyle Cenap-ı Allah’ın yardımıyla hem hünkar mahfilimiz Elazığ’ımızda milli görüşün kalesi Elazığ’ımızda hem de bütün Türkiye’de sandıklarda Yeniden Refah çıkacak. Yeniden geleceğiz ve inşallah paylaşımda adaleti, yönetimde adaleti, yargıda adaleti hakim kılarak bu aziz milleti maddi ve manevi sıkıntılarından yine milli görüşle yine refahla kurtaracağız Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.