Yeniden Refah Partisi düzenlenen iftar programında partilileri ile buluştu.

Programa Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altınöz Prof. Dr. Doğan Bekin, Bölge Sorumlusu Avukat İbrahim Gök, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, İl Başkanı Erhun Karakuş,  yönetimi ve partililer katıldı.

İftar programından konuşan İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, vatandaştan gelenlere hiçbir şekilde kulak tıkamadıklarını ifade etti.

KARAKUŞ: İLLA MECLİSTE BULUNMANIZ İLLA TEMSİL NOKTASINDA OLMANIZ GEREKMİYOR

İftar programından konuşan İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, “ bize gelen problemlerde hiçbir şekilde ya problemler bize geliyor da biz daha meclise bile girmedik biz ne yapabiliriz ki diyerek bir algıyla bir kavramla hareket etmedik. Çünkü siyasi partide temsilci olmanın da bir sorumluluğu vardır. Siyasi partide illa mecliste bulunmanız illa temsil noktasında olmanız gerekmiyor. Muhalefette de bulunsanız hatta seçime bile girmemiş olsanız bir memlekette yanlış yapılan şeylere müdahale hakkınız vardır” dedi.

Daha sonra Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül ve Bölge Sorumlusu İbrahim Gök, Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman birer konuşma yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Bekin, İslamiyet’in dünyada giderek yayıldığını fakat buna engel olmaya çalışan güçlerin olduğunu söyledi.

BEKİN: BAŞKA ÖZEL NEDENLER OLDUĞUNUN DA ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Bekin, “ Amerika Kıtasında da Avrupa’da da ve bunu önleyebilmek adına biliyorsunuz 11 Eylül olayları ortaya çıktı birkaç yıl sonra ana nedenleri de ortaya çıkacaktır. 11 Eylül ikiz kulelerinin yıkılmasının ardından başka özel nedenler olduğunun da çok iyi biliyoruz. Kâbe muazzama ya benzetilmişti.  Bunun mimari üslubu ilkin tek kule olarak düşünülmüştü ” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dünyanın her yerinde zulüm gören insanların yanında olduğunu ifade etti.

ALTINÖZ: YANINDA BU KADAR YAKINKEN ERBAKAN HOCAMIZI TANIMADIĞIMIZI DÜŞÜNDÜK

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, “ Erbakan hocamız sadece Türkiye’de liderlik yapmamış birçok yerden arkadaşlarımız geldi Erbakan hocamız vefat ettiği zaman dünyanın her yerinden kardeşlerimiz geldiler. Erbakan hocamıza anlattılar biz onun yanında bu kadar yakınken Erbakan hocamızı tanımadığımızı düşündük. Yani sadece Türkiye’de bir siyasi parti genel başkanı gibi değil dünyanın her yerinde İslam aleminin bir derdi varsa insanlığın bir derdi varsa elinden gelen her şeyi yapmış” dedi.