Yeniden Refah Partisinde Bayramlaşma Töreni

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenledi. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

Yeniden Refah Partisinde Bayramlaşma Töreni

Ramazan Bayramı nedeniyle Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı bayramlaşma programı düzenleyerek teşkilat mensupları ve partilileriyle bayramlaştı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına; Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Elazığlı Ahmet Akman, Merkez İlçe Başkanı Oğuz Duman, Genel Merkez Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Gençlik Kolları Başkanı Musab Tanyıldız, Yeniden Refah Partisi Elazığ il ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda Elazığlı katıldı.

Toplantıda Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz kısa bir konuşma yaptı.

UYMAZ: BU ZULÜMLERE RAMAZAN AYINDA VE HATTA BAYRAMDA DA DEVAM ETMEKTEDİR

Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz, “Yeryüzünde Siyonizm Zulüm yapmaktadır. Bu zulümlerine Ramazan ayında ve hatta bayramda da devam etmektedir. Biz yeryüzünde zulüm ve haksızlığın son bulması ve adil düzenin kurulması için kurulmuş bir siyasi partiyiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Elazığlı Ahmet Akman da kısa bir selamlama konuşması yaparak, önce ahlak ve maneviyatı savunan tek parti olduklarını belirterek, partililerin ve tüm Elazığlıların bayramlarını tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2019, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137