Yeniden Refah Partisi’nden Medya Grubumuza Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz ve parti yöneticileri Medya Grubumuzu ziyaret etti. Başkan Fikret Uymaz, halkın yetki vermeyesiyle, her alanda en iyi hizmeti vereceklerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi’nden Medya Grubumuza Ziyaret

13 Nisan’da kongresini gerçekleştiren ve il başkanlığına Fikret Uymaz’ın seçildiği Yeniden Refah Partisi il teşkilatı, medya grubumuzu ziyaret etti.

Başkan Fikret Uymaz ve parti yöneticileri genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık İle bir ara geldi.

UYMAZ: MİLLETİMİZ BİZE YETKİ VERİRSE YENİDEN BU SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ

Halkımız partimiz kurulduğu andan itibaren bizi büyük bir teveccühle karşıladı diyerek sözlerine başlayan Yeniden Refah Patisi İl Başkanı Fikret Uymaz, “Bu teveccühün aslında gerçek sebebine baktığımız zaman bu milletimizin sunni gündemlerle oyalandığı dönemler. Sonra, bugün gerçek sorunlarını, gerçek gündemini dile getiren, bu sorunlara milli görüşçü bir çözüm, milli görüşçü bir yaklaşım sergileyen partimiz bu söyleminden ve bu projelerinden dolayı tabi ki ciddi bir teveccüh buldu. İnşallah ekonomiden dış politikaya, sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye, velhasıl tüm alanlarda adalet ve hukuk içerisinde inşallah tıpkı 1994’lü yıllarda olduğu gibi. O günkü Refah Partisi’nin yaptıklarının aynısını inşallah milletimiz bize yetki verirse yeniden bu sorunları çözmeye talibiz” ifadelerini kullandı.

UYMAZ: BİZE GÖSTERDİĞİ BU İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kanal Fırat Televizyonundan övgü ile bahseden Fikret Uymaz, “Elazığ’da kuruluş yaptığımız ilk günden bugüne Kanal Fırat’ımızın bize gösterdiği ilgiden, hasetten kongre günü kongrenin tüm aşamalarını canlı yayınlayıp bize gösterdiği bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi başta Kanal Fırat’ın yöneticisi, Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık onun dışında yine kameramanından, teknik servisinde görev yapan bütün kardeşlerimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137