Yenilikçilik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mustafa Kemal Ortaokulunun "Çocuklar Geleceğimizdir" isimli projesi Malatya’da düzenlenen ödül programı ile ödüllendirildi.

Yenilikçilik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 5.'si düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde bölgesel ödüle layık görülen Mustafa Kemal Ortaokulunun "Çocuklar Geleceğimizdir" isimli projesi Malatya’da düzenlenen ödül programı ile ödüllendirildi.

Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemine kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlere daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması, başarılı çalışmaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” nin beşincisi Malatya'da Niyazi Mısr-i Kongre Kültür Merkezinde düzenlendi.

Niyazi Mısr-i Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Malatya Vali Vekili Ali Sakar, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Musa Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

"Türkiye genelinde farkındalık noktasında, büyük ses getiren Yenilikçilik Ödülleridir"

"Bakanlığımız faaliyetlerinden Türkiye genelinde farkındalık noktasında, büyük ses getiren Yenilikçilik Ödülleridir" diyen Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Musa Şahin, “Bilgi çağının eğitici ve yenilikçi insanlar yetiştirmeyi amaç edinerek, bilginin doğrudan aktarılması yerine bilgiye ulaşma yollarının aranması yönünde evrilmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri verildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk, eğitimin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hazırladığı proje kapsamında ödüllendirildi. Ödül töreninin ardından program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Elazığ Merkez Mustafa Kemal Ortaokulunun “Çocuklar Geleceğimizdir” projesi nedeni ile okul müdürü İbrahim Bişi, öğretmenler Yılmaz Çabuk, Gülden Özdemir, Filiz Demir ve Cemal Yalçın da Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137