Yenimahalle Sakinleri Anaokulunun Kaldırılması İçin İmza Topladı

Elazığ Yenimahalle’de ikamet eden vatandaşlar, mahallelerinde bulunan belediye anaokulunun kaldırılarak yerine meydan yeri yapılması için imza toplayarak Elazığ Belediyesi’ne dilekçe sundular.

Yenimahalle Sakinleri Anaokulunun Kaldırılması İçin İmza Topladı

Elazığ merkeze bağlı Yenimahalle’de bulunan belediye anaokulunun kaldırılması ve yerine farklı bir alan yapılması için Yenimahalle’de ikamet eden vatandaşlar imza toplayarak Elazığ Belediyesi Kültür ve Ulaşım Müdürlüğü’ne dilekçe verdiler.

“ANAOKULUNUN YERİNE MEYDAN YAPILSIN”

Mahalle sakinleri dilekçelerinde istek ve taleplerini, “Yenimahalle sakinleri ve Elazığ halkı olarak, Yeni Mahalle’nin tam ortasında bulunan belediye anaokulunun kaldırılmasını istiyoruz. Daha uygun bir yere yapılırsa mevcut anaokulunun olduğu yer belediye meydan yeri, Kuzova Köy minibüslerinin durak yeri ve altında belediye otoparkı olursa mahalle esnafımıza ve Elazığ’ımıza ciddi katkıları olacaktır. Elazığ halkı ve yeni mahalle sakinleri olarak saygılarımızla arz ederiz” şeklinde sıraladılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cahil millet
Cahil millet - 2 yıl Önce

Gücü okullara yeten bu zavallılar cahil kalmanın gelecekte en büyük topluma zararın en önemli unsurunun bu olduğunu idarak edemiyorlar. Gücü okullara yetenlerin çimento fabrikasını kaldırmaya neden yetmediğini sorgulsınlar.

jgjgjl
jgjgjl @Cahil millet - 2 yıl Önce

bende yeni mahallede oturuyorum böyle bir dilekçeden haberim yok....ve yıklımasınada karşıyım

Çok Tuhaf
Çok Tuhaf - 2 yıl Önce

Okul kalksın diye dilekçe verenleride gördük bu millet çıldırmış olmalı

elazığlı
elazığlı - 2 yıl Önce

Bu kadar saçma sapan bir olay sadece Elazığ'da olur herhalde. Okulun kaldırılması ne demek Allah aşkına

ELEŞTİRİ
ELEŞTİRİ - 2 yıl Önce

Mahalle halkımız kesinlikle haklı. Tabiki meydan anaokulundan önemli. Eğitim yeteri kadar olmazsa kendilerini yanlız hissetmeyecekler. Yazık günah vAllahi. Solunum israfı.

Alperen BOZKURT
Alperen BOZKURT - 2 yıl Önce

İnşAllah ulusal basına düşmeden bu haber ana sayfadan kalkar. Bu kadar saçma sapan bir başvuru İçin bu kadar insan nasıl bir araya gelmiş o da ayrı bir tartışma konusu.

Bozo23
Bozo23 - 2 yıl Önce

Bence yıkalım yerine cami yapalım. Yeni mahallede cami eksikliği var. Bu nasıl bir zihniyet. Okulu kaldırıp yaşlı moruklar keyf etsin diye meydan yapmak nedir. Gerçi onlarda haklı. PTT nin ora ve Ahmet Aytar yıkılınca bedava oturacaklari yer kalmadı. Şimdi okullara sardılar.

LŞSFK
LŞSFK - 2 yıl Önce

BU NE SAÇMALIK AKŞAMA KADAR KIÇLARINI YAYIP OTURUP BOŞ MUAHBBETLER YAPMAK İÇİN OKUL MU KALDIRILIR İMZAYI ATANDA BU FİKİR ORTAYA ÇIKARANDA HEPSİ CAHİL SÜRÜSÜ O KADAR KALİTELİ ÖĞRETMEN KADROSU OLAN BİR OKUL SAÇMA SAPAN İNSANLARIN SAÇMA FİKİRLERİNDEN DOLAYI KALDIRILAMAZ KENDİ BOKUNUZDA BOĞULUN İNŞALLAH CAHİL SÜRÜLERİ NE KADAR GEREKSİZ NE KADAR BOŞ İNSAN VARSA ELAZIĞA TOPLANMIŞ

LSLD
LSLD - 2 yıl Önce

Allahım akıl fikir versin bu cahiliyet nedir ya sırf kendi götleri rahat etsin gelene geçene bakıp milleti süzüp sigara çatlamak için okulun yıkılıp meydan yapılmasını isteyen zavallılar


SIRADAKİ HABER

banner137