1-7 Mart tarihleri arasında “Nice Sağlıklı Nesillere” konseptiyle gerçekleşecek Yeşilay Haftası’nda Türkiye’nin her bölgesinde etkinlikler düzenlenecek.

Bu kapsamda Elazığ’da da bağımlılıklara karşı farkındalığı artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

KAYAOĞLU: GÖNÜLLÜ VATANDAŞLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Düzenlenecek etkinliğin detayları ilgili bilgi veren Yeşilay Elazığ Şube Başkanı Tamer Kayaoğlu, “Her yıl 1 – 7 Mart tarihleri arası Yeşilay haftası olarak kutlanıyor. Bu yılın ayrı bir önemi var. Oda şu; 100’üncü yılımızı kutluyoruz. Yani 100 yıllık bir geçmişi olan kurumuz. Biz yılın 10 ayı çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ama 1 – 7 Mart tarihleri arasında yeni etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Zaten Yeşilay bilimden, sanatta, spordan yararlanan ve Nice sağlıklı nesiller yetiştirmek konsepti ile hareket eden köklü bir kurum. Bu açıdan biz Yeşilay’ın etkinliklerinde gönüllü vatandaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

KAYAOĞLU: ONLARI BİR PSİKOTERAPİYE TABİ TUTMUŞ OLACAĞIZ

Başkan Kayaoğlu, “Biz bu haftaya özgü olarak 2 Mart tarihinde Park 23’te bir stant açacağız. Bu açılışta orada halkımızla birlikte olmayı hedefliyoruz. Halkımızı standımıza bekliyoruz. Salı günü Adalet Sarayında bir açılışımız olacak, saat 10:00’da. Orada yine avukatlarımızla, mahkeme salonuna gelen insanlarımızla orada ir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Çarşamba günü Şehit Musa Yılmaz ilkokulunda bir boyama etkinliğimiz olacak bizim. Aynı zamanda psikologlarımızla orada bulunacağız. Hem boyama kitaplarını hem de kalemlerini biz Yeşilay olarak kendimiz tedarik edeceğiz. Aynı zamanda da Yeşilay’ın çeşitli promosyon ürünlerini çocuklarımıza dağıtacağız. Zaten yaşadığımız bir deprem var. Çocuklar üzerinde olumsuz etkileri mevcut. Bu şekilde en azından onları bir psikoterapiye tabi tutmuş olacağız” ifadelerine yer verdi.