“YEŞİLAYCI OLMAK İÇİN BİR NEDENİN VAR”

1-7 Mart Yeşil Haftası kapsamında, Yeşilay Elazığ Şube Başkanlığı, bir alışveriş merkezinde vatandaşları bilinçlendirmek adına stant açılışı yaptı. Başkan Kayaoğlu, “Sağlıklı kalmak için bağımlılıktan uzak kalmak için bir nedenimiz olmalı”dedi.

“YEŞİLAYCI OLMAK İÇİN BİR NEDENİN VAR”

1-7 Mart Yeşil Haftası olması münasebetiyle Yeşilay Elazığ Şube Başkanlığı, bir alışveriş merkezinde vatandaşları bilinçlendirmek adına stant açılışı yaptı.

Düzenlenen açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, Yeşilay Elazığ Şube Başkanı Tamer Kayaoğlu ve Yeşilay temsilcileri katıldı.

GÜRTÜRK: ELAZIĞ’IMIZDA DA YEŞİL ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, “1-7 Mart Yeşilay Haftası olarak tüm ülkede kutlanmakta. 5 Mart 1920 tarihinde hilali aktararak kurulan Yeşilay, bugün ki ismiyle Yeşilay olarak devam etmektedir. Yeşilay her türlü bağımlılıkla mücadele etmektedir. Elazığ’ımızda da Yeşil çok güzel çalışmalar yapmaktadır. Başkanıma ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Bizlerde okullarımızda 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay’la ilgili her türlü çalışmaları yapmaktayız. Amacımız çocuklarımıza Yeşilay’ın yaptığı çalışmaları, bağımlılıkla ilgili olumsuz tüm yönlerine dokunmak ve bu konuda çocuklarımızı hem bilgilendirmek hem de bilinçlendirmek şeklinde olmakta” dedi.

KAYAOĞLU: BİZ BİR FARKINDALIK OLUŞTURMAYA, BİR BİLİNÇ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Yeşilay Elazığ Şube Başkanı Tamer Kayaoğlu, “Bugün Yeşilay’ın kuruluşunun 99. Yıl dönümünü kutluyoruz. Her 1-7 Mart tarihleri arasında bir Yeşilay haftamız mevcut. Biz bu haftada Türkiye genelinde düzenlediğimiz gibi Elazığ’da da düzenliyoruz. Bu yılki konseptimiz sloganımız, “Yeşilaycı Olmak İçin Bir Nedenin Var”. Sağlıklı kalmak için bağımlılıktan uzak kalmak için bir nedenimiz olmalı. Biz bir farkındalık oluşturmaya, bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. İnsanlarımızın bu konuda duyarlı ve sağlıklı olmalarını istiyoruz. Bu konuda biz çeşitli etkinlikler düzenliyoruz” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137