Karakoçan ilçesine bağlı Bulgurcuk köyü tarafından kurulan YIĞ-DER Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hizmet binası açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa ilçe kaymakamı, siyasi parti temsilcileri, Bulgurcuk köyü sakinleri, dernek yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KARABOĞA: “İÇİN GELECEK NESİLLER İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

Dernek Kurucu Başkanı Mehmet Karaboğa, “Çalışmalarımızın neticesinde büyük bir katılım gerçekleşti bugün burada bu kalabalığını görmek emeklerimizin boşa çıkmadığını ve doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Bu oluşum Allah’ın izniyle bölgemizin en büyük sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olacak. Taziyelerimizi aktif rol alarak taziye masraflarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Ekonomi gücümüz dahilinde hem ihtiyaç sahibi ailelere yardım edeceğiz hem de öğrencilerimize burs desteği vereceğiz Hem yurt içinde hem yurt ışında bulunan hemşehrilerimize seslenmek istiyorum lütfen bizi bu yolda yalnız bırakmayın. Bu oluşum köyümüz ilçemiz için gelecek nesiller için büyük önem arz etmektedir” dedi.