Yıkılmadığı Her Dakika Yeni Bir Tehlike Oluşturuyor

Elazığ’da son günlerde ağır hasarlı olan ve boşaltılan binalarda çıkan yangınlar vatandaşları huzursuz ediyor. Boşalan binaların madde bağımlıları tarafından kullanıldığını iddia eden mahalle sakinleri, binaların bir an evvel yıkılmasını istiyor.

Yıkılmadığı Her Dakika Yeni Bir Tehlike Oluşturuyor

24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar raporu verilen binaların bir kısmı yıkılırken; bir kısmı yıkılmayı bekliyor.

Son günlerde şehrin muhtelif yerlerinde ağır hasardan dolayı boşaltılan binalarda çıkan yangınlar vatandaşları huzursuz ediyor.

Önceki gün Rızaiye Mahallesi’nde ağır hasarlı olan ve boşaltılan binada çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Mahalle sakinleri, boşalan binaların madde bağımlıları tarafından kullandığını belirterek, binaların bir an evvel yıkılmasını istiyor.

TANYILDIZI: BİR AN ÖNCE KİM YIKACAKSA GELİP YIKIP BİZİ KURTARSIN

Rızaiye Mahalle Muhtarı Hayrettin Tanyıldızı da daha önce durumu yetkililere bildirdiklerini belirterek, “Bu yangın ne ilk nede son olacak. Her gün yangın, tinerci. Bizde bıktık sizlerde bıktınız. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bunu kim yıkıyorsa bir an öce gelip yıksınlar. Çoluk çocuk perişan durumdalar. Tinercisinden, balleycisinden, madde bağımlılarından sokağa çıkamıyoruz. Bir an önce kim yıkacaksa gelip yıkıp bizi kurtarsın. Yetkililer bu durumu zaten biliyorlar. Sayın valimizle toplantı yaptık yetkililer oradaydı. Dile getirdik. Resmi şeyler bitmediği için yıkılmıyor dediler. Yakın zamanda yıkılacak dediler ama şunu belirtmek istiyorum; her topun altında muhtarlar var. önüne gelen muhtar yıkmadı diyor. Muhtar ne yapsın Allah aşkına. Hangi birine biz sahip çıkalım. Sorumluluk, yetki kimseyse hemen yıksınlar. Emniyetle biz hangi birine sahip çıkalım? Bunun bir an önce yıkılması lazım. Bazı binalar ağırdan hafife dönüştü. O sistem bitmediği için birazda bu yüzden gecikti” dedi.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAKGOM
GAKGOM - 4 yıl Önce

İŞTE akp işte ELAZIĞ ...akp milletvekillerini gören var mı acaba ??? takdir Aziz milletimizin ...

Asım
Asım @GAKGOM - 4 yıl Önce

İlker bey ironi yapmis parantes icinde de belirtmis. Yorumu begenmeyenler ya ironi nedir bilmiyor ya da gercekten gercekten boyle dusumuyor. Her ikisi de enteresan zaten

İlker
İlker @GAKGOM - 4 yıl Önce

İmamoğlu İstanbul'u mahfetti. Bakın İstanbul'u pislik götürüyor. Oy verenler pişman. "Her şey çok güzel olacak" denildi, hiçbir şey güzel olmadı. (İronidir)

Evsiz Adam
Evsiz Adam - 4 yıl Önce

Seçimlerde görüşeceğiz..

Kasım MOLLA
Kasım MOLLA - 4 yıl Önce

Gakgom diye yazan gerol ekibi, değişik isimlerle akıllarınca algı oluşturmaya çalışıyorlar.M.Vekillerinin görevi mi ev yıkmak.Bu işin görevlisi devletin memurları var.Maaslarini bizler ödüyoruz.Grev savsaklamasi varsa,Muhtarlar biraraya gelip ortak olarak Valiyi mahkemeye verir,O'da ilgililere suçu rücu ettirir,ya görevden alır,disipline verir ,sonucunda gereği yapılır,bu işu yapamayan gider,yapan gelir.Ayrica C Başkanına da Cimer den şikayet edilir.Giden valiye saksakcilik yapanlar bizlere bu günleri hazirlayanlardir.Demokrasilerde çare tükenmez.

tuncay
tuncay @Kasım MOLLA - 4 yıl Önce

problem var çözen yok. madem ekip diyosun çağır ekiplerini de çözsünler biz de görelim

Özkan
Özkan - 4 yıl Önce

Valla bizde 6 aydır bekliyoz ne yapan var nede gelip yıkan

SIRADAKİ HABER

banner137