Yıldırım: “Ak Parti İktidarının En Önemsediği Şehirlerden Biri Elazığ”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç danışmanının Elazığ ziyaretini değerlendirerek; “Elazığ’ımıza her fırsatta yapılan üst düzey ziyaretler şehrimizin gelişmesine katkı sağlamamız noktasında elimizi daha da güçlendiriyor.” dedi.

Yıldırım: “Ak Parti İktidarının En Önemsediği Şehirlerden Biri Elazığ”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Dr. İsrafil Kışla ile İhsan Şener, bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Danışmanları Saraç, Kışla ve Şener, AK Parti Elazığ İl Başkanlığını da ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’dan bilgi aldı.

YILDIRIM: İKTİDARIMIZ ELAZIĞ’A AYRI BİR ÖNEM VERİYOR

Danışmanların Elazığ ziyaretiyle ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Önceki gün çok önemli misafirleri şehrimizde ağırladık. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın üç danışmanı Elazığ’da bir dizi ziyarete katıldı, esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Parti binamıza gelerek teşkilatımızla buluştu. Kendilerine teşkilat yapımız, yürüttüğümüz çalışmalar ve Elazığ’ın genel durumuyla alakalı bilgiler verdik. Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları’nın yanı sıra teşkilat üyelerimizin de katıldığı toplantıda değerlendirmeler yapan danışmanlarımız, iktidarımızın belirlediği yeni stratejilerle alakalı bilgi paylaşımında bulundu. Toplantımız gayet verimli geçti. Tabi bu ziyaretler iktidarımızın Elazığ’a ve Elazığ insanına verdiği değeri gösteriyor. Bakanlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, üst düzey bürokratlar her fırsatta Elazığ’a geliyor. Burada yapılan projeleri takip ediyorlar. Tabi bizler de sorunları Ankara’ya taşıdığımızda bu ziyaretlerin faydasını görüyoruz. AK Parti iktidarının, kurulduğu 2002 yılından beri en çok desteği gördüğü şehirlerden biri Elazığ. İktidarımız da bu desteğe karşılık olarak Elazığ’a ayrı bir önem veriyor. İnşallah bundan sonraki süreçte bu karşılıklı memnuniyet devam edecek ve Elazığ’ımız en çok yatırım alan şehirler sıralamasındaki yerini daha da yukarılara taşıyacaktır.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 2 yıl Önce

bak bu da çok komik e dramatik bir hikaye... elazığa yatırım dedikleri paranın yüzde 75 i beyhan barajı keban barajı ve karakoçanda yapılan 3-4 elektrik barajına gitmiş. zerrecek elazığa faydası olmayan işler. ama olsun kağıt üstünde elazığ uçuyor be yaaaa

belli
belli - 2 yıl Önce

Elazığ'ı ne kadar önemsediği Elazığ'ın halinden belli oluyor. Siz çalıp siz söylüyorsunuz. Çünkü sizin tuzunuz kuru.

Alperen BOZKURT
Alperen BOZKURT - 2 yıl Önce

Geriye kalan 80 il için de aynı şeyleri söylemiştir.

Harbi
Harbi - 2 yıl Önce

Bundan Elazigin haberi var mi

Rıfat ILGAZ
Rıfat ILGAZ - 2 yıl Önce

yalaka yıldırım iş başında.

.
. - 2 yıl Önce

Ak Parti'ye aykırı olarak memurun hakkını ve vatandaşın hakkını çalan kurum müdürlerini gözden geçirin.Yıllardır görev yapan müdürleri artık değiştirin.Babalarının çiftliğine çevirdiler ak Parti'ye zarar veriyorlar.

Timur
Timur @. - 2 yıl Önce

Oradan bakınca akpye zarar verildiğini,ülkeye akpnin zarar vermediğini düşünüyorsun yani? (Tuttuğum partiye zarar veriliyor,yoksa tuttuğum partinin hal ve hareketlerini çok beğeniyorum,ülkeye hiç zararı da yok demektir bu)

murat
murat - 2 yıl Önce

güldürmeyin kuzovada hala deprem evleri yapılmadı köylüler perişan 3 ncü yıla giriyoruz siz önemsemeye devam edin. '' benim milletim işini bilir ''

XXL
XXL - 2 yıl Önce

bu parti bu ülkeden silinip atılmadıkça insanlar en sonunda bir birini yiyecek ...
erdoğan iki cihanda da yatacak yerin olmayaCAK ALLAH ın izniyle ... islam güncellenmeli diyen dinsiz imansız iki yüzlü ALLAH sız kitapsız


SIRADAKİ HABER

banner137