Yıldırım: Mazeret Değil Çözüm Üretiyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehrin sorunlarının çözümü noktasında mazeret üretmediklerini, çözüm için her türlü girişimde bulunma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.

Yıldırım: Mazeret Değil Çözüm Üretiyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ’ın gelişmesi, kalkınması ve içinde yaşayan insanların mutluluklarının artması amacıyla gece gündüz demeden mücadele ettiklerinin altını çizerek, “Sorunlardan kaçmıyoruz. Mazeret değil çözüm üretiyoruz” dedi.

YILDIRIM: DEVLETİMİZ YARALARI SARMAK İÇİN İLK GÜNDEN İTİBAREN MÜTHİŞ BİR MÜCADELE VERİYOR

Son bir hafta içerisinde çok önemli ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdiklerini anımsatan Yıldırım; “Tabi bizler göreve geldiğimiz andan itibaren sahadayız. Başkan yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin her noktasına ulaşmaya çalışıyor, vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ile mahalle ve köy temsilcilerimiz başta olmak üzere AK davanın çatısı altında görev yapan herkes hamd olsun bu bilinç ve anlayışla görevini yapıyor. Bizler de zaman zaman ilçelerimize, köylerimize, mahallelerimize giderek sorunları yerinde görüyor, çözüm için istişarelerde bulunuyoruz. Öte yandan şehrimiz malum bir deprem yaşadı. Hamd olsun devletimiz yaraları sarmak için ilk günden itibaren müthiş bir mücadele veriyor. Devam eden sorunların çözümü için de bizler iktidar partisinin yereldeki temsilcileri olarak gereken ne ise yapıyoruz” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: KISA SÜREDE BU SORUNLAR DA BİTECEK VE VATANDAŞIMIZ DAHA RAHAT BİR YAŞAM SÜRECEK

TOKİ konutlarını gezdiğini ve Emlak Site Yöneticilerinden sorunlarla ilgili bilgi aldığını da aktaran Yıldırım; “Sorunları halı altına süpürme gibi bir anlayışımız olmadı, olmayacak. Eğer sorun varsa üstüne giderek çözmeye çalışıyoruz. Şehrimizde nerede sorun varsa ayrım yapmadan, büyüklüğüne küçüklüğüne bakmadan sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda çok sayıda vatandaşımızı yakından ilgilendiren Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında yaşanan aksaklıkla ilgili daire temsilcileriyle bir araya geldik. Yine Valiliğimizde Kentsel Dönüşüm ve TOKİ yetkilileri ile ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantımızı gerçekleştirdik. İnşallah kısa sürede bu sorunlar da bitecek ve vatandaşımız daha rahat bir yaşam sürecek. Ben ziyaretlerimizde bizlere yakın ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyor, teveccühlerinden ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ilginç
ilginç - 3 yıl Önce

Ne gibi çözümler mesela. Şehrimizin en büyük eksiği olan parti binanız gibi çözümlermi ?
Etiket peşinde koşup Reise çalışıyormuş gibi görünmekmi mesela ?
Vatandaşa üstten bakıp ekran karşısında şirinlik yapmak gibi çözümler ? Vs. Vs.

Asıl sorun ne biliyormusunuz olmadığınız gibi görünme çabalarınız. Bu sizleri daha komik duruma düşürüyor.

Söz değil yapılanı çözdüğünü anlat.
Söz değil yapılanı çözdüğünü anlat. - 3 yıl Önce

Şimdiye kadar vatandaşın bütüncül olarak sizin girişiminizle, vekillerin girişimiyle çözdüğünüz şeyleri anlatın.Daha geşen Abdullahpşa sakinleriyle toplantı yaptınız ve hazineden belediyeye devredilen arazler çin belediye başkanınız versiği sözü yuttu. Siz kalkıp dediniz mi ? Niye söz verdin ozaman başkan diyebildiniz mi? Ucuz siyasete karnımız tok.

osman tatar
osman tatar @Söz değil yapılanı çözdüğünü anlat. - 3 yıl Önce

Hangi çözümü ürettiniz, şehri mükemmel yaptınız da bizim haberimiz mi yok.

He babo
He babo - 3 yıl Önce

Sizin icin soz neymis verip tuttugunuz mu var,,,icraatiniz iyi..goturmek de ustunuze yok her turlu...Sizinle kullarin bas etmesi mumkun degil Allaha havale ediyoruz...

He heeee
He heeee - 3 yıl Önce

Ne cozum urettin soyle bizde bilekk...

Okan
Okan - 3 yıl Önce

Milletin yanına hangi yüzle çıkıyor lar Memlekete ne faydaları var tokileri evi olanlara verdiler hak sahibi diye olan gariban kiracılara oldu yazıklar olsun sizin adaletinize

Haddin bil
Haddin bil - 3 yıl Önce

Haddin bil şeroooo
Rüyanda göremezdin orayı
Yalaka

Zülküf Kara
Zülküf Kara - 3 yıl Önce

Başkanım size saygımız var uzun zamandan beri parti yönetimindesiniz. Lâkin milletvekilleriniz ve belediye başkanı millette iyi bi intiba bırakmadılar. Gerek söylemlerinde ve icraatlarından hoşnut değiliz. Abdullahpasada neyi amaçlıyorlar az çok herkes tarafından tahmin ediliyor. Hükûmet ve cumhurbaşkanımızı 2023 te olacak seçimlerde korkarım uzecektir. Deprem olalı 2 yıl oldu hala evlerimizin enkazı yerinde duruyor. Bi sürü zorluklar çıkartıyorlar. Bıraksınlar yakamızı kendi binamızı kendimiz yapalım. Konteyner kentte yaşamak nasılmış kimin umrunda. Kirada oturan yıllarca devlete hizmet etmiş emekli 220 ila 240 bin tl nasıl ödeyecek. Bu dünya geçici, ebedi dünya da bunlarla hesaplaşacağız elbette. Bizlere bunu reva görenlere hakkımızı helal etmiyoruz.

Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Elazığ için en kötü seçilmişlerdir.Memlekete ne yaptılar milletin karşısına çıkıyorlar


SIRADAKİ HABER

banner137