Yıldırım Saka Tekstil Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

TBMM Eski Başkanı Ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım OSB’de sanayicilerle gerçekleştirilen toplantı sonrası, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak saka tekstil tesislerini ziyaret ederek incelemelerde budundu.

Yıldırım Saka Tekstil Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ’da geçtiğimiz aylarda, tanıtım toplantısı gerçekleştirilen Saka Holding tarafından, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak 51 bin metre kare alanda inşasına başlanan ve yüzde 70 seviyesini gelinen 230 milyon lira maliyetli Tam Entegre Tekstil tesisi bu kez TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında tesislerde incelemler yapan Binali Yıldırım, Saka Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka’dan Fabrikayla ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretlerinin ardından fabrikayla ilgili açıklama yapan Binali Yıldırım, “OSB’de yatırımı devam eden 3 binin üzerinde istihdam sağlayacak. Bu tekstil entegre tesisini çalışmalarını yerinde gördük. Ramazan beye ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bir insana iş bulanın, aş sağlayanın bizim gönlümüzde istisna bir yeri var” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137