Ülkü Ocakları Elazığ şubesi tarafından düzenlenen yaz faaliyetlerinin sonuna gelindi.

Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Ayhan Yılmaz, Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen aktivitelerle ilgili açıklamada bulundu.

YILMAZ: ÜLKÜ OCAKLARINA GELEN GENÇ VATAN HAİNİ OLMAZ

Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Ayhan Yılmaz, “Elazığ Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı olarak yaz tatilini kardeşlerimizle dolu dolu geçirdik. Kardeşlerimizin tatillerini daha verimli bir hale getirebilmek için yaz spor okulları programı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Her zaman dile getirdiğimiz gibi gençler bizim için birer Türk Bayrağıdır. Onların lekelenmemesi, kirlenmemesi, zihniyetlerinin yanlış düşüncelere kaydırılmaması gerektiği bilinciyle hareket etmekteyiz. Elazığ Ülkü Ocakları olarak kardeşlerimizi madde bağımlılığından ve günümüzün sıkıntısı olan sanal bağımlılıktan uzak tutabilmek için yıl boyunca sportif, eğitimsel, kültürel faaliyetler düzenlemekteyiz. Ülkü Ocaklarına gelen genç vatan haini olmaz. Dinine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven, ailesine ve milli mukaddesatına bağlı birer birey olur” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH

Başkan Yılmaz, “Tüm ailelerimize sesleniyoruz; Merak Etmeyin Evlatlarınız Ülkü Ocaklarında Emin Ellerde. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı hayırlara vesile olur inşallah. Yaz tatili boyunca düzenlediğimiz etkinliklerimiz şu şekildedir;

EĞİTİMSEL, SPORTİF, KÜLTÜREL  FAALİYETLER

Kitap Okuma                                                                   

Kur-An’ı Kerim Dersi

Temel Dini Bilgiler Dersi

Etüt,Soru Çözüm Saati

Okul Derslerine Yönelik Kurslar

Doğa Yürüyüşleri

Yüzme

Voleybol

Basketbol

Futsal

Kick-Boks

Halk Oyunları

Badminton

Münazara

At Binme

Okçuluk

Satranç

Çevre Temizliği

Tiyatro Eğitimi

Film İzleme(Milli Manevi Değerler Temalı)

Eğitim Seminerleri

Geleneksel Çocuk Oyunlarımız(Bilye,Beş Taş,Çelik Çomak,Üç Taş,Saklambaç,Birdir Bir Vs.)” ifadelerine yer verdi.