AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kovancılar İlçesi’ne bağlı köyleri gezdi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Bulut, sıkıntılarını dinledi.

BULUT: DEVLET KÖYÜNÜ ÖNEMSİYOR

Bulut, köylerin standartlarının yükseldiğini, artık eskisi gibi yol, su ve kanalizasyon gibi problemlerinin olmadığını belirterek, “Bütün köylerin yolu şu anda asfalt yapılmış yolunda. Köylerin birçoğunun kilitli parkesi bitmiş durumda. Köylerde kanalizasyonuna kadar yapılmış durumda. Bir kısmı arıtma istiyor. Allaha hamd olsun geçmişte köylerin yolu olmazdı, suyu olmazdı, elektriği olmazdı. Köylülük mahrumiyet anlamına gelirdi ama şu anda köylerde standart çok yükseldi. Artık köylerin çöpleri toplanıyor. Birçok köy 30 – 38 tane köyümüzün çöpü toplanmıyor. Devlet vatandaşını önemsiyor, devlet köyünü önemsiyor. Emin olun bu işler kuvvete ve güce bağlı. Oldukça yapacak. Daha fazlasını yapacak. Önemli olan şurada niyetle alakalı sıkıntının olmaması” dedi.

Bulut’un ikinci durağı ise Kovancılar ilçesi oldu. Önce Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla buluştu.

Ardından da ilçe esnafıyla buluştu.

 MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Bulut’un bir sonraki durağı ise Karakoçan İlçesi oldu. Karakoçan İlçesi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

AKBABA: GECE GÜNDÜR DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap eden AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba, “Yaklaşık 65 gündür sahadayız. 7 mahallemizde gece gündür demeden çalışıyoruz. Tüm teşkilat kademelerimiz ve bizlere gönül vermiş aziz hemşehrilerimizle birlikte el ele 31 Mart’a yürüyoruz hep beraber” dedi

GÜRGÖZE: KARAKOÇAN’A SEÇİM SÜRECİ BAŞLADIĞINDAN BUGÜNE KADAR BENİM, MİLLETVEKİLLERİMİZİN 5. GELİŞİ

Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Karakoçan’a seçim süreci başladığından bugüne kadar benim, milletvekillerimizin 5. gelişi burası. Karakoçan’a verdiğimizin önemin ne kadar fazla olduğunu sizlere ifade ediyoruz. Sizlerden gördüğümüz bu sıcak ilgi, yoğun destek ve gittikçe katlanarak verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum”diye kaydetti.

DEMİRBAĞ: ONLARA DERSİNİ VERECEĞİZ

Milletvekili Zülfü Demirbağ da konuşmasında, “Ülkemi üzerinde, liderimiz üzerinde oynana oyun büyük. Sizler bunun farkındasınız. Karakoçan’ımızda da geçmişte olduğu gibi inşallah bir hataya düşmeden Ayhan Bey kardeşimizi ayın 31’inde güçlü bir şekilde seçerek başkan yaptıktan sonra onlara dersini vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

BULUT: KARAKOÇAN’IMIZ GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL OLAN İLÇELERİMİZDEN BİR TANESİ

MKYK Üyesi Metin Bulut ise konuşmasında, “Karakoçan’ımız gerçekten çok özel olan ilçelerimizden bir tanesi. Kürt’ün, Türk’ün, Zaza’nın, Alevi’nin ve Sünni’nin birlikte yaşamayı başardığı, birlikte yaşama kültürünü en iyi şekilde ortaya koyduğu ilçelerden bir tanesi. Bu yönüyle hakikatten bizimde göz ağrımız olan ilçelerimizden bir tanesi. Maalesef geçen dönem bir ufak yol kazası oldu, ama Allah’ın izniyle bu tablo gösteriyor ki o yol kazası 12 gün sonra düzeltilecek inşallah” açıklamalarında bulundu.

YILMAZ: 31 MART’TAN SONRA UZUN BİR İSTİKRAR DÖNEMİ BİZİ BEKLİYOR

Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ise, “31 Mart, 2023’ten önceki son miraçtır. 2023’e kadar artık seçim yok. Hazirana kadar. Genel seçim yok, yerel seçim yok. bu son virajda birileri bizi güçten düşürmek istiyor. İstikrarımızı bozmak istiyor. Hükümetimizi zayıflatmak istiyor. Karakoçan bunlara müsaade edecek misin? İnşallah müsaade etmeyecek Karakoçan. Elazığ, Bingöl bütün bu yörelerimiz hem Türkiye’ye hem dünyaya bu mesajı verecek inşallah. Değerli kardeşlerim, 31 Mart’tan sonra uzun bir istikrar dönemi bizi bekliyor. Son yıllarda büyük badireler atlattık” dedi.