Yöntemim Okulları, Yüksek Öğretim Kurumları sınavında başarı geleneğini devam etti.

Okulun öğrencisi Sezai Gökalp Dil Puan Türünde 495 alarak, Elazığ Birincisi, Mert Emin Güner de Eşit Ağırlık alanından 468 ve sözel alanından da 456 puan alarak Elazığ ikincisi oldu. Okul ayrıca ilk bine 9, 10 bine 88 ve 20 bine de 171 derece elde etti.

Okulda düzenlenen törenle derece yapan öğrenciler ödüllendirildi.

Yöntemim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Durgungül, başarı çıtalarını her geçen gün artırdıklarını söyledi.

Yabancı Dil Puan Türünde 495 Puan alarak Elazığ Birincisi olan Sezai Gökalp, İngilizcenin hep hayatında var olduğunu kaydetti.

Sezai Gökalp, "Öncelikle dersime giren Şeyma hocaya teşekkür ediyorum. İngilizce hayatımda hep var olan bir faktördü. Sınava sayısaldan girmiştim ama İngilizceye de içimde bir ukde kalmaması için girmiştim ama sonucunda 1.oldum kelimeler ile anlatılmayacak derecede mutluyum" diye kaydetti.

Eşit Ağırlık Puan Türünde 468 ve Sözel Puan türünde 456 puan alan Mert Emin Güner, her iki puan türünde de Elazığ ikincisi oldu.

Mert Emin Güner, "Öncellikle hem kuruma hem de okuluma çok teşekkür ederim. Bu süreçte yanımda olduğu için başta öğretmenlerime ve rehber öğretmenim Vahap hocaya teşekkür ederim. Sınav sonrasında bu başarıyı bekliyordum da" dedi.

Okul, İlk binde 9, ilk 10 binde 88 ve ilk 200 binde 171 öğrencisi derece elde etti.