Yoğun Gündeme Rağmen “ComeToElazığ” Gündemde!

Elazığ Valiliği ve ETÜDER iş birliğiyle başlatılan ve sosyal medyada büyük ses getiren “ComeToElazığ” kampanyasının üçüncüsü bu akşam saat 21.00 itibariyle başladı ve 00.00 itibariyle sona erdi. Düzenlen sosyal medya etkinliğinde “ComeToElazığ” Türkiye gündeminde ilk beşe girmeyi başardı.

Yoğun Gündeme Rağmen “ComeToElazığ” Gündemde!

Elazığ Valiliği ve ETÜDER organizasyonuyla başlayan “ComeToElazığ” kampanyası Elazığ’ın tanıtımı açısından büyük ses getirmişti.

İlki Ağustos ayının 23. Gününde gerçekleştirilen kampanya kapsamında Twitter’da oluşturulan “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” hashtagleri büyük ses getirmiş ve Elazığ Türkiye genelinde birinci sıraya oturmuştu. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım bundan sonra her ayın 23. Gününde kampanyanın süreceğini belirtmişti.

Eylül ayının 23. Gününde de kampanya gerçekleştirilmiş ve Hashtagler yine Türkiye genelinde birinci sıraya yükselmişti. 

KAMPANYA SONA ERDİ

“ComeToElazığ” kampanyasının üçüncüsü bugün gerçekleştirildi. Saat 21.00’dan gece 24’e kadar sosyal medya Twitter’dan “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” hashtagleri atılarak Elazığ paylaşımları yapıldı.

ANA TEMA BAŞBAKANIN ELAZIĞ'LA İLGİLİ AÇIKLAMALARI

Paylaşımların bu ayki konusu ise Başbakan Binali Yıldırım’ın başlatılan kampanyaya destek vermesi oldu. Geçtiğimiz gün Elazığ’a gelen Başbakan Binali Yıldırım, “ComeToElazığ” kampanyasına değinmiş ve “Bütün dünyayı Elazığ’ın güzelliklerini görmek için Elazığ’a davet ediyoruz. Bu nereden çıktı. Come To Elazığ. Bu da sizin işiniz. Elazığ işi ilerletmiş. Artık Türkçe yetmiyor. Zazaca da yetmiyor. Bir de İngilizce gelmiş. Allah işinizi rast getirsin” demişti.

Bu akşam gerçekleştirilen kampanyanın da ana teması Başbakan Binali Yıldırım’ın kampanyaya destek olması ve Elazığ’la ilgili övgü dolu sözleri oldu. 

SON BASKI YAYINI KAMPANYAYA HIZ VERDİ

Saat: 23.00’dan itibaren de “ComeToElazığ” etiketi altında yapılan paylaşımlar Kanal Fırat televizyonunda canlı yayınlandı. Elazığ’ın gelişimi, tanıtımı ve kalkınması için her projeye destek veren Kanal Fırat televizyonu “ComeToElazığ” kampanyasına da destek vermeye devam etti. Bu kapsamda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının ilk bölümü “ComeToElazığ” kampanyasına ayrıldı. Saat 23.00’da Kanal Fırat televizyonunda başlayan programda Twitter’dan yapılan paylaşımlar canlı olarak ekranlara getirildi.

Haydi Elazığ bundan sonraki ayın 23 ünde de şehrin tanıtımı için Twitter’da “ComeToElazığ” ve “ElazığaGel” paylaşımları yapalım…

SOYLU KAMPANYAYLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Kampanya ile ilgili Kanal Fırat canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan ETUDER Başkanı Burak Soylu, "şuanlık 19 bin paylaşım yapıldı. Türkiye genelinde ilk 5'e girdik. Destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bir dahaki ay hedefimiz Dünya birincisi olmak. Kampanya da emeği geçen Elazığ Valimizi Çetin Oktay Kaldırım ve diğer il yöneticilerimize teşekkür ederim" Dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 01:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137