Sık sık Elazığ’a gelen Elazığ Eski Emniyet Müdürü   ve şuanda  AK parti’den Sivas ili gürün İlçesi Belediye başkan aday olan  Feyzullah Arslan, bu kez Adana Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Yolcular adlı oyunu canlandıracak olan ekibe eşlik etmek için geldi.

ARSLAN: ELAZIĞLILARA EN DERİN SEVGİ, SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Hem tiyatroyu izleyip hem de Elazığlıları görmek için seve seve ekibe eşlik ettiğini ifade eden Arslan, “Adana Devlet tiyatrosunun yarın burada “yolcular” adlı tiyatrosu var. Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü benimde yazmış olduğum bir başka tiyatroyu “yarınlara geç kalma” isimli tiyatroyu oynuyorlar. Sırayla bir hafta bu bir hafta o. Bana rica ettiler ‘Eski Emniyet Müdürlüğü yapmışsın, biz de oraya turneye gidiyoruz bize eşlik eder misin, gelir misin’ diye. Ben de bu sıralar Sivas Gürün’deyim. Gürün Belediye Başkan Adaylığı çalışmam var. O çalışmada biraz rahatlığım var idi. Tiyatroyu izlemek, Elazığlıları görmek, onlarla buluşmak ve de eski çalıştığım hoşça vakit geçirdiğim ve de çok sevdiğim Elazığ’da bir, iki gün geçirmek amaçlı buradayım. Öncelikle tüm Elazığlılara en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Onlarla bundan 20 yıl önce belki birlikteydim ama halen gönlüm onlarda. Sık tık görüşüyoruz, buluşuyoruz, konuşuyoruz. Ankara’da, Antalya’da hatta yurtdışında şimdi de Gürün’de. Elazığlılara en iyi dileklerimi iletiyorum. Yarın bu “yolcular” adlı tiyatro hatta benimde yazdığım, daha sonra buraya gelecek sanıyorum “yarınlara geç kalmadan” tiyatrolar canlandırılıyor. O şekilde gelirse izlemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü içinde Elazığ var. Her sayfasında, her cümlesinde Elazığ hikayesi. Onları izlesinler” ifadelerini kullandı.

GEDİKTAŞ: YOLCULAR ADLI OYUNUMUZU İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ

Yolcular adlı oyunu sahnelemek için ekibiyle birlikte Elazığ’a gelen Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü ve Oyuncusu Sevinç Gediktaş, “İki perdelik bir kara komedi 8 epizottan oluşuyor. Elazığ’daki sanat severlerimizi oyunumuza bekliyoruz, davet ediyoruz. Çok keyifle izleyecekleri bir oyun olacaktır. İki perde, 8 epizot, 6 sanatçı, Adana Devlet Tiyatrosunun 6 sanatçısı ile birlikte Elazığ’dan sonra da Malatya’ya devam edeceğiz ve Malatya’da da yine 3 oyunumuz var. Sonrasında da yine Adana’ya geri döneceğiz. Tüm sanatseverlerimizi, tiyatro severlerimizi Elazığ halkımızı 23 Ocak ve 24 Ocak saat 20.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde yolcular adlı oyunumuzu izlemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL