Yönetmenliğini Faysal Tokmak, Teknik yönetmenliklerini Erkan Tuğal ve Metehan Yurt’un; Işık teknisyenliklerini ise Oğuzhan Sayın ve Mert Soydan’ın yaptığı Gecenin 2’si adlı şarkının klip çekimleri 

başladı.

Elazığlı sanatçı Tamer Karaateş’in yeni albümünün öne çıkan şarkılarından biri olan, söz ve müziği İbrahim İrehan’a ait olan Gece’nin 2’si adlı şarkının çekimlerinin tamamı Elazığ’da yapıldı.

Bir aylık ön çalışmanın ardından çekimleri 2 gün süren performans klibinde Nadya Bondor’da yer aldı.

KARAATEŞ: FAYSAL TOKMAK VE EKİBİNE ÇOK TEŞÜKKÜR EDERİM

Çekimlerin ardından Kanal Fırat’a açıklama yapan Sanatçı Tamer Karaateş, “Kanal Fırat ailesine sonsun teşekkür ederim bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadıkları için başta faysal beye ve ekibine Hakikaten çok güzel ve kaliteli bir klip oluyor. Albümümüzde sevgili İbrahim hocamın eserlerini okuyorum iki eserimiz var ‘Gecenin İkisi’ eserine Klip çekeceğiz çok başaralı ve kaliteli bir çalışma oldu İstanbul’da üç ay kaldık baya bir emek harcadık sevgili İbrahim hocamın da desteği her aşamada vardı. Bizlere çok güzel eserler kazandırdı bizde iyi yorumladık ve şimdi Usta yönetmen Faysal Tokmak’ta sıra güzel kareler alındı, inşallah iyi olur beğenirler diye düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

İREHAN: DOĞRU KİŞİLERLE ÇALIŞILDI

Söz ve müzik yazarı İbrahim İrehan’da kaleme aldığı eserlerin doğru insanlarla çalışıldığını söyleyerek “Daha işi görmeden çok güzel olacağına inanıyorum sağolsun Tamer kardeşim eserlerimize güvendi bir yatırım yaptı bu eserlerde doğru kişilerle çalışıldı ve doğru melodilerle birleşti, Faysal hocamın da görselliği eklenince daha güzel bir şeyler ortaya çıkacak” dedi.

BONDAR: SOĞUK BİR ŞEHİRDE SICAK İNSANLARLA ÇALIŞMAKTAN ÖTÜRÜ ÇOK MUTLUYUM

Klip oyuncusu Nady Bondar’da çekimlerin eğlenceli olduğunu belirterek, “Yönetmenimiz bana sonsuz destek verdi ve istediğim her şeyi yapabildim bu yüzden ben çok mutluyum Şarkıda çok başarılıydı ben çok beğendim, Soğuk bir şehirde sıcak insanlarla çalışmaktan ötürü çok mutluyum” ifadelerinde bulundu.

TOKMAK: ŞARKI VE KLİP TAM BİR ELAZIĞ ÜÇLEMESİ OLDU

Şarkının ve klibin tam bir Elazığ üçlemesi olduğunun altını çizen Yönetmen Faysal Tokmak, “Öncelikle şunu söyleyeyim şarkıyı ilk dinlediğimde çok beğenmiştim, bir ekibi oluşturan hakikaten bir sinerjidir ve biz onu yakaladık ve bir aylık bir çalışma sonucu ekip olarak Elazığ’a geldiler memleketimizde çekilmesini istedim biz yıllardır İstanbul ve Elazığ’da da çekimler yapıyoruz ama amacımız Elazığ’ın kazanması özellikle bu zamanlarda böyle yeniliklere ihtiyacımız var ben arkadaşlara bizi tercih ettikleri için ve ekibime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.