Yöresel Ürün ve Lezzet Günleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Ankara Elazığlılar Federasyonu tarafından düzenlenen Yöresel Ürün ve Lezzet Günlerine başkentte yaşayan Elazığlılar’ın ilgisi yoğun oldu. Ankara Emek’te düzenlenen organizasyonu, ikinci günde Elazığlı sanatçı Esat Kabaklı’da ziyaret etti.

Yöresel Ürün ve Lezzet Günleri Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Ankara Emek’te düzenlenen Elazığ Yöresel ürün ve Lezzet Günleri, ikinci günde de yoğunluğunu sürdürdü.

Ankara Elazığlılar Federasyonu tarafından organize edilen Yöresel ürün ve lezzet günlerine Elazığlıların yanı sıra başkentlilerde eşlik ediyor.

KABAKLI: ELAZIĞ’IMIZI HER MECRADA TANITMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Organizasyonu ikinci gün ziyaret eden ünlü sanatçı Esat Kabaklı, “Elazığ’ımızı her mecrada tanıtmanın gayreti içindeyiz. Elazığ aşkı, Harput aşkı, Gakgoş aşkı… yine yarın Sivas konserim var. Kızım burada; buranın 28’ine kadar devam edeceğini biliyordum. Dedim tamam ‘Ankara’dayım, damlarım. Damladık geldik’ yapanları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yöresel ürün ve lezzet günlerinin en çok ilgi gören stantı tabiki peynirli ekmeğin taze taze yapıldığı yer oldu.

Sanatçı Esat Kabaklı’da peynirli ekmeğin eşsiz lezzetini anlattı.

KABAKLI: BURADA ELAZIĞ’IN İÇİNE DÜŞTÜM

Esat Kabaklı, “Burada Elazığ’ın içine düştüm. Çok teşekkür ederiz. Benim babamda fırıncıdır. Kasapların içindeki ünlü fırının karşısında fırını vardı. Orada da fırıncılık yaptı. Askeriyeden emekli. Ekmeğin kralını biliriz. Onu söyleyeyim. Asker talihini ile büyümüş bir adamım” şeklinde konuştu.

Yöresel Ürün ve Lezzet günlerini ziyaret eden vatandaşlar ve satış yapan esnaflar da memnuniyetlerini dile getirdiler.

VİDEO:

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Esat kabaklı
Esat kabaklı - 4 yıl Önce

Sevgili Coşkun amaç kardeşim eli uzun uzun güzel yönlerini tatma gayreti içinde programları yaptığınız için çok çok teşekkür ediyorum Allah ekbinizden sizden razı olsun.selamlar bütün hemşerilerime.

Esat kabaklı
Esat kabaklı - 4 yıl Önce

Sevgili Coşkun Kamaç kardeşim Elazığımızıngüzel yönlerini tanıtma gayreti içinde programları yaptığınız için çok çok teşekkür ediyorum .Allah ekbinizden sizden razı olsun.selamlar bütün hemşerilerime.

SIRADAKİ HABER

banner137