“Yöresel Ürünler” Fuarı İçin Hazırlıklar Sürüyor

6 – 10 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan “Elazığ’ın yöresel ürünler” fuarı hazırlıkları devam ediyor.

“Yöresel Ürünler” Fuarı İçin Hazırlıklar Sürüyor

Ankara’da 6 – 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Elazığ’ın yöresel ürünler” fuarı hazırlıkları devam ediyor.

Fuar öncesi destek ziyaretlerine çıkan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil ERDEM, Bakkallar Odası Başkanı Cebrail TOP, Ankara Elazığlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köklüoğlu medya grubumuzu ziyaret ederek, programın detayları ile ilgili bilgiler aktardılar.

KÖKLÜOĞLU: ELAZIĞ’IN LEZZET VE TANITIM FUARI ŞEKLİNDE OLACAK

Ankara Elazığlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köklüoğlu, “Bizim Ankara’mızda Elazığ federasyonumuz var. Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay Beyefendi kardeşimizdir. İnşallah 2021 yılında Çankaya Belediyesi’nin Emek Semti’nde kapalı Pazar yerinde 6-10 Ekim tarihlerinde Elazığ’ın lezzet ve tanıtım fuarı şeklinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

TOP: ESNAFLARIMIZ OLSUN BU SÜREÇTE EN ZARAR GÖREN KESİMDİ

Esnafın deprem ve pandemi ile çok zor bir dönem geçirdiğini ifade eden Elazığ Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, “Özellikle bizim gıda sektöründe kapalı çarşı esnafımız olsun, Şire Meydanı esnaflarımız olsun bu süreçte en zarar gören kesimdi. Bu süreç devam ederken bu salgın sürecinde turistte Elazığ’a çok gelemedi. Ürünlerimiz depolarımızda kaldı” şeklinde konuştu.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Elazığ tanırım günlerini Ankara’da yaşatacağız Allah’ın izniyle. Elazığ’ı tanıtmak hem de oraya giden esnaflarımız mallarını satacaklar” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğruyu hakkıyla söyler
Doğruyu hakkıyla söyler - 3 yıl Önce

Esnaf olarak dışarıdan gelenlere karşı çıkıyorsunuz halk biraz ucuz mal alsın diye şimdi siz dışarıya mal satmaya gidiyorsunuz biraz elaziga halkına indirim yapıp kazanin

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Gelen ürünler il sağlık tarafından incelenmeli

SIRADAKİ HABER

banner137