YRP 2. Elazığ İl Başkanlığı Olağan Kongresi Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı 2.olağan genel kurulu genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşti.

YRP 2. Elazığ İl Başkanlığı Olağan Kongresi Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı 2.Olağan genel kurulu yapıldı.

Bir otelde düzenlenen kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları, il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

ATEŞ: YENİDEN REFAH İKTİDARI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUZ

Kongrenin açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, “Elazığ ülkemizin ve dünyanın en büyük maden rezervine sahip olmasına rağmen ham madde çıkarmanın ötesine geçememiş, buna bağlı olarak gelişme ve büyüme sağlayamamıştır. Bütün insanlığın huzur ve refahı için bütün gücümüzle genel başkanımızın liderliğinde Yeniden Refah iktidarı için hep birlikte çalışmaya söz veriyoruz. Bu vesile ile başta genel başkanımıza ve tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İşte salon, işte Elazığ” ifadelerini kullandı.

ALTINÖZ: MAŞALLAH ELAZIĞ

İttifakları eleştiren Yeniden refah partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, “Maşallah diyerek sözlerimize başlıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Milli görüşün kurucu Lideri Erbakan hocamız, bir çocuğu severken ‘ne güzel çocukmuş maşallah’ değil, ‘maşallah ne güzel çocukmuş’ diyeceksin. Çünkü o iki kelimeyi söylerken dahi nazar değdirebilirsin derdi. Biz de maşallah Elazığ diyerek başlıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNBEY: ELAZIĞ MADEN BAKIMINDAN ZENGİN

Maden ilçesinde çıkan madenlerin yıllardır ihraç edildiğini ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sacit Günbey de, “Elazığ kalkınmaya çok müsait bir memleket. Hem jeopolitik hem de stratejik önemi bakımından hem de fiziksel önemi bakımından çok önemli bir şehir. Keban Gölü Türkiye’nin en eski barajlarından birincisi. Türkiye’ye en fazla elektrik üreten barajlardan biri. Türkiye’nin kalkınmasına en fazla katkı veren barajlardan biri. Bunun yanında Maden’de bakır çıkıyor. Asurlardan beri orada bakır çıkıyor. Alacakaya’da krom çıkıyor, Keban’da gümüş çıkıyor. Türkiye’nin en önemli mermer yatakları Alacakaya’da. Yani maden bakımından da burası zengin” diye ifade etti.

ERBAKAN: İKİNCİ 40 YILDA YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK ULAŞMAYI NASİP ETSİN

Genel Başkan Erbakan, “Davamızın bereketini, Allah’ın yardımını, Erbakan hocamızın, Milli Görüş bereketini partimizi kurduğumuz ilk günden itibaren her an yaşıyoruz. Erbakan, hocamız, merhum liderimiz halen daha vefatından sonra görev başında. Milli Görüş harekatı içerisinde olmayan, Milli Görüş'e herhangi bir bağı olmayan insanların rüyasına giriyor ve o rüyalarda açık açık Yeniden Refah’a gideceksin, orada çalışacaksın diye onları bize yönlendiriyor. Antalya’da, İstanbul’da Elazığ’da Konya’da, Türkiye’nin dört bir yanında bu örnekleri görüyoruz. Erbakan hocamız vefatından sonra halen daha iş başında. Bu bereketle, ihlasla, samimiyetle Cenabı Allah’ın yardımıyla, davamızın bereketiyle fedakar dava erlerinin yokluklara, imkansızlıklara rağmen gösterdiğiniz çabalarla birinci büyük şahlanışımızı 17 Kasım’da Ankara’da 1. Kongremizde gerçekleştirdik. Birçokları için sürpriz olan bu iki büyük şahlanışın üzerine üçüncü büyük şahlanışımızı, 2023 seçimlerinde yapacağız. Sandıkları patlatacağız. Milli Görüşü, Yeniden Refah'a, iktidara taşıyacağız. Allah, Erbakan hocamızın gösterdiği hedeflere, ikinci 40 yılda Yeniden Refah Partisi olarak ulaşmayı nasip etsin” diye konuştu.

ERBAKAN: MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNİN AÇILIŞLARINI YAPTIK VE ŞİMDİ DE KOŞTUK ELAZIĞ’A GELDİK

Halkla buluşma programlarına ara vermeden devam edeceklerini kaydeden Erbakan, “Dün, evvelsi gün ve 3 günlük İstanbul programı yaptık. İstanbul’un 39 ilçesinde 70’in üzerinde MKYK üyesi ve 10 tane genel başkan yardımcısının da katılımıyla bütün İstanbul teşkilatlarımızın da katılımıyla İstanbul’un 39 ilçesinde tarama programlarını yaptık. Çok etkili programlar oldu. Nokta mitingler yaptık. Mahalle temsilciliklerinin açılışlarını yaptık ve şimdi de koştuk Elazığ’a geldik. Burada il kongremizi yapıyoruz. önümüzdeki hafta Şanlıurfa ve Diyarbakır’da halkla buluşma programları, ondan sonraki hafta Konya ve Antalya’da halkla buluşma programları yapacağız. Yine bütün MKYK üyeleri, genel merkez heyeti ile birlikte tabiri caizse bir çıkarma yaparak bu programları yapacağız” diye konuştu.

Tek listeyle gidilen genel kurulda üyelerinin tamamının oyunu alan Ömer Ateş, tekrar Yeniden Refah Partisi il başkanlığına seçildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 18:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137