Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın talimatıyla geçtiğimiz hafta Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu.

Ülke sathındaki tüm seçim çalışmalarının ana koordinasyon merkezi olarak çalışacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin başkanlığına Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Elazığlı Siyasetçi ve iş insanı Nureddin Gül atandı.

Elazığ’da Forkliftin Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı Elazığ’da Forkliftin Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

NUREDDİN GÜL KİMDİR?

İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamlayan Gül, yükseköğrenimini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde yaptı. 28 Şubat döneminde MGV Üniversite Başkanlığı yaparak aktif saha çalışmalarına öncülük etti. Elazığ'da AGD, Elimder, Esam, Evrensel Hafızlar Derneği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapan Gül, yerel seçimlerde iki defa Akçakiraz Beldesinden belediye başkanlığına aday oldu. Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Erbakan Vakfı’nda il ve genel merkez düzeyinde birçok görevde bulunmuş olan Gül, Yeniden Refah Partisi’nin kurulması ile birlikte Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Ayrıca Gül, Yeniden Refah Partisi’nin 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen 2. Olağan Kongresi ile MKYK Üyeliğine seçildi.