YRP MKYK Üyesi Gül, Aksaray Mahallesini Gezdi

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Parti yöneticileri ile birlikte Elazığ’da mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

YRP MKYK Üyesi Gül, Aksaray Mahallesini Gezdi

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Hakan Pamukçu ve Merkez ilçe Teşkilat Başkanı Erkan Fırat ile birlikte Aksaray Mahallesi’ni ziyaret eden Gül ve beraberindeki heyet, Muhtar Özcan Bal ile görüşerek mahallenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldılar.

Yeniden Refah Partisi Aksaray Mahalle Başkanı Samet Uygan’ın da eşlik ettiği ziyarette mahalle sakinleri ve esnaflarla görüşen Gül, halkımızın ekonomik sorunların pençesinde kıvrandığını, alım gücünün düşmesi sonucu esnafların işlerinin de bitme noktasına geldiğini dile getirdi.

Aksaray Spor Kulübünü de ziyaret eden Gül ve beraberindeki heyet,  Aksaray mahalle muhtarlığı yanında Aksaray Gençlik Spor Kulüp başkanlığı görevini yürüten Özcan Bal ve sporcularla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Mehmet Gül Mahallelerimizdeki sportif ve sosyal faaliyetleri önemsediklerini dile getirdi.

GÜL: ÇALIŞMALARI TAKDİRLE İZLİYORUZ

Başkan Yardımcısı Gül, “Gençlerimiz çok değişik yönlerden olumsuz yönlendirme, etki ve çoğu da zararlı akımların tesiri altında.  Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumanın panzehiri spordur. Gençlerimizi bu tür olumsuzluklardan korumak amacıyla mahallelerimizde zor ve kısıtlı imkânlarla gerçekleştirilen sosyal ve sportif etkinlikleri önemsiyoruz. Bu kapsamda ilimizde gençliğimize yönelik sportif faaliyetlerde öne çıkan Aksaray Gençlik Spor kulübünün başarıları ve ortaya koyduğu çalışmaları takdirle izliyoruz. Mahallemizdeki gençleri bir çatı altında toparlayıp onların yeteneklerinin ortaya çıkartılması ve bunun profesyonel olarak sahalara yansıtılmasındaki başarı hikâyesini sadece takdir etmek yetmez,  desteklemek de gerekir. Sadece kurumlarımızın değil, ilimizde önemli bir noktaya gelmiş ve marka olmuş firmalarımızın da spor kulüplerimize forma reklamı ya da farklı bir şekilde destek olması gerekiyor. Bizler bu konuyu değişik platformlarda dile getirerek Aksaray Gençlik Spor kulübünün daha iyi noktalara gelmesine katkı sunacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bu kulübün, zor şartlara rağmen yaşatılması ve başarılar elde etmesinde gönlünü ve yüreğini ortaya koyan Başkan Bal ve sporculara teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aksaray Gençlik Spor Kulüp Başkanı Özcan Bal, imkânlar sunulduğu ve destekler artığı oranda Aksaray ve şehir gençliğine hizmete devam edeceklerini dile getirerek yetkililerin bu çağrıya sessiz kalmamaları gerektiğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137