Yumakgil: Çok Meraklıları Varsa Biz İstifa Etmeye Hazırız

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında yapılan istişare toplantısının ardından Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil açıklamalarda bulundu. Yumakgil bu takımı kurtarma adına çalıştıklarını söylerken, bizim istifamız bu işi kurtaracaksa çok meraklıları varsa biz istifa ederiz dedi.

Yumakgil: Çok Meraklıları Varsa Biz İstifa Etmeye Hazırız

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Başkanlığında Elazığspor’un geleceği adına yapılan istişare toplantısının ardından kulüp Başkanı İrfan Yumakgil açıklamalarda bulundu.

“DÜŞÜNCELERİMİZİ BELİRTTİK”

Yumakgil, “Sayın Valimizin Başkanlığında Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Ticaret Odası Başkanımız ile istişare toplantısı yaptık. Gündemimiz Elazığspor. Elaızğspor’una geleceğine nasıl yatırımlar veya geleceği nasıl kurtarılabilir yönünde çalışmlar yaptık, düşüncelerimizi belirttik, onlar düşüncelerini belirttiler. Kısa vadede borçların bitirilmesi, futbolcuların alacakları, işçilerin alacakları hususunda arz ettik. Onlarda bizi dinlediler. Gerekli çalışmaları bağış yani büyük iş adamlarından alma mutabaak sağlandı. İleri ki günlerde bunun semeresini inşallah şehrimiz alacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEHRİ KURTARMA ADINA BİR ŞEYLER YAPIYORUZ”

Elazığspor’u kurtarma adına çalıştıklarını ifade eden Yumakgil, “Bizim istifamız bu işi kurtarır mı? Hayır kurtarmaz. Niye? Ben bugün istifa ediyorum desem 1 aylık bir süreç olacak. 1 ayda bu nasıl olacak. 1 ayda bu işler nasıl gidecek? Kimler nasıl idare edecek? Bunun hepsinin çalışması var. Çalışmasını yapmamız lazım. Biz istifa ederiz eğer çok meraklıları varsa buyursunlar gelsinler. Desinler ki biz böyle böyle yapıyoruz, biz çekilir gideriz. Fazla uzatmaya da gerek yok. Ama bu şehri kurtarma adına bir şeyler yapıyoruz. Bir şeyler yaparken de birileri bize hakarette ediyor. Bana hakaret ediyorlar, Milletvekillerine hakaret ediyorlar. Bunları biz hak etmiyoruz. Biz bu memlekete bir şeyler yapmaya geldik, projeler üretmeye geldik. Eğer bunları yapabilirsek uzun vadede 3-4 ay içerisinde; göreceksiniz ki bu şehir çok iyi yerlere gelecek” şeklinde konuştu.

“İSTİFA ETMEMİ İSTİYORLARSA HEMEN EDEYİM”

Başkan Yumakgil, “Ama biz sportif başarı olarak şu anda kötü durumdayız. Bunu herkeste kabul ediyor. Bunun sebebi de bende değilim, Milletvekili de değil. Bu daha önceki günlerden gelen birikimlerdir. Bu birikimlerin sebebini araştırmak lazım. Siz oralara gidin. Ben başka ne diyeceğimi bilmiyorum. İstifa etmemi istiyorlarsa hemen edeyim. Kimi kurtaracak? Kongre üyelerim istifa etmemi istiyorsa edeyim. Vekiller etmemi istiyorsa edeyim. Belediye Başkanı etmemi istiyorsa edeyim, Vali istifa etmemi istiyorsa edeyim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Caner
Caner - 5 yıl Önce

İstifa etmemek de çözüm değil, hal ortada, puan cetveli ortada, takım zaten yöneticisi yok gibi

SIRADAKİ HABER

banner137