Yurtbaşı Eski Belediye Başkanı Merhum Mustafa Erginin kardeşi Feridun Ergin Saadet Partisi Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Aday Ergin, konvoy eşliğinde parti binasına geldi.

Parti binası önüne gelen Ergin partilileri tarafından coşkuyla karşılandı.

ERGİN: YURTBAŞIN’A HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Adaylığını açıklayan Ergin, “En büyük dileğimiz seçimlerin en güzel bir havada, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesi. Seçimin Yurtbaşı Beldesine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Yurtbaşın’a hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Bizlere inanın, güvenin. Hepinize desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum”dedi.

 HACIBEKİROĞLU: ELAZIĞ’DAN TÜM TÜRKİYE’YE YAYACAĞIZ

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu’da, “Biliyorsunuz Türkiye’miz 31 Mart’ta mahalli idareler seçimine gidecektir. Belediye başkan adaylarını, il genel meclis üyelerini, belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Allah bu seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Biz kardeşiz. 81 milyon insan kardeştir, biz bu kardeşliği inşallah başta Feridun Ergin’in şahsında Yurtbaşı’nda tesis edeceğiz. Ve Yurtbaşında tesis ettiğimiz kardeşliği Elazığ’dan tüm Türkiye’ye yayacağız” diye kaydetti.

Öte yandan Yurtbaşı Eski Belediye Başkanı Merhum Mustafa Erginin mezarı da ziyaret edilerek, dualar edildi. 

HABER: KEVSER ÖZ