Yurtbaşı Belediyesi, hizmet ağını genişleterek, belde halkının kullanımına sunulmak üzere 2 otobüs alarak, hizmete sundu.

“KÖYÜMÜZE EN GÜZEL HİZMETLERİ SUNACAĞIZ”

Otobüslerin ilk seferi öncesinde tören düzenleyen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, “İki tane Otokar sıfır araç aldık. Allah köyümüze, Beldemize hayırlı, uğurlu etsin. Bir tane de itfaiye almışız, Allah onu da hayırlı etsin. Onu da kısa zamanda getireceğiz. 30 gün içinde inşallah o da gelecek. Köyümüze en güzel hizmetleri sunacağız Allah’ın izniyle. İl Başkanımızın desteğiyle arabaların getirmemizde en büyük katkı İl Başkanımızın desteğiyle oldu. Allah ondan razı olsun, İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZDA BUNUN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Firma Yetkilisi Yunus Öztepe, “İki tane çok güzel sıfır aracı bu halkın hizmetine sunan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada olmak çok güzel. Bu halkımızda bunun en güzelini hak ediyor. İstanbul’da, İzmir’de, Ankara’da ne ise en güzelini de Sayın Başkanımız getirmiştir” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ’DE HİZMET KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Otobüslerin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun destekleriyle hizmete başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Tabi Yurtbaşı beldemizde hepinizin bildiği gibi yakın zamanda Belediye Başkanımız vefat etti. Alalh tekrar Belediye Başkanımıza rahmet eylesin, ailesine tekrar sabırlar dilesin. Partimizin, beldemizin başı sağ olsun. İlk gün Belediye Başkanımızı seçtiğimizde de ifade etmiştik; şimdi tekrar söylüyoruz. Yurtbaşı ve diğer tüm beldeler, ilçeler, ilimiz Türkiye’deki tüm AK Partili Belediyeler hizmet etmeye devam ediyor. AK Parti’de hizmet kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Bu hizmetleri Belediye Başkanımız Yurtbaşılı hemşerilerine sunarken öte taraftan da ulaşımı şehir merkezine bağlayacak, kolaylaştırılacak. İki tane de otobüsü bu süre içerisinde almış olması çok önemli. Bu otobüslerle ilgili bir hususa kamuoyunun dikkatini çekmek istiyorum; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Hanım’ın bu otobüslere katkısı var. Ben bu arada Sayın Bakanımıza, Beldemize sunmuş olduğu bu katkıdan dolayı tüm beldem adına, tüm teşkilatlarım ve belediyemiz adına teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yurtbaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan otobüsler ilk seferlerini yaptılar.