Yurtbaşı Belediyesine alınan iki traktör kesilen kurdela ile hizmete sunuldu.

Belediyenin araç filosuna dahil ettiği traktörler için düzenlenen törene AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Merkez İlçe Başkanı Avukat Ömer Faruk Çelik, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

GÜRGÖZE: YURTBAŞI BELEDİYESİ ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK ORTAYA KOYUYOR

Araçların hizmete girmesi nedeniyle düzenlene törende konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bugün Yurtbaşı Belediye Başkanlığımızın almış olduğu iki adet traktörü inşallah hizmete alacaklar. Öncelikle Belediye Başkanımız hem geçen dönemde meclis üyeleri arasından seçildikten sonra yapmış olduğu hizmetler başta olmak üzere şimdiye kadar hakikaten örnek bir belediyecilik örneği koyuyor başkanımızın şahsında önce tüm ekibini meclis üyelerini tebrik ediyoruz. Diğer belediyelerimizde de bu hususta çok daha çalışmalarını milletimize 31 Mart’ta vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için tüm belediyelerimizin çalışmaları noktasında gayretlerini ortaya koyuyorlar. Yurtbaşı beldemiz hakikaten hem makine parkını geliştirmek hem de Yurtbaşı hemşerilerimize daha güzel hizmet etmek onların hayat standartlarını daha da yükseltmek maksattı ile yapmış oldukları çalışmalar takdire şayandır” dedi.

GÜRGÖZE: TEKRAR TÜM EKİBİ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Gürgöze, “Geçenlerde hem iki adet yeni otobüs alınması itfaiye aracını belediyelerimize kazandırmaları, yine pikap başta olmak üzere kamyon, iş makineleri ve nihayetinde en son şimdi de iki adet yeni traktörü yurtbaşılı hemşerilerimizin hizmetine sunmalarından dolayı başta başkanımız Yasin Yılmaz’a teşekkür ediyor ekibini ve tüm belediye meclis üyelerini ve tüm belediye çalışanlarını tebrik ediyorum.  İnşallah bu iki aracın da hizmete girmesi ile birlikte yurtbaşılı hemşerilerimiz AK partili belediyeciliğin halkına ne kadar hizmet ettiğini dev bu vesile ile de tekrar görmüş olacaktır. Yeni makinelerinde hayırlı olmasını diliyor, tekrar tüm ekibi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: BELDEDE DOKUNMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, “Allah izin verirse eğer önce il başkanımıza bizim buraya her çağırdığımız da buraya geldiği için il başkanımıza teşekkür ediyorum ekiplere teşekkür ediyorum. Sayın Aziz Dinç Avukatımıza teşekkür ediyoruz. Bütün gelenlere teşekkür ediyorum. Allah izin verirse bütün araç ve gereçlerimizi yenileyeceğiz. Yurtbaşında yapılmayacak yer kalmayacak. Belediyecilik anlayışını ön plana çıkaracağız. Bütün hizmetleri yapacağız” şeklinde konuştu.