Yurtlara Yerleşen Öğrencilere Elazığ Tanıtıldı

2021-2022 yılı eğitim öğretim hayatının başlaması ve bütün üniversiteli gençlerin tekrar Üniversitelere dönmesiyle, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hazırlıklarını tamamlayarak, şehrimizde eğitim öğretim hayatı boyunca kalacak olan gençlerimizi karşılamaya başladı.

Yurtlara Yerleşen Öğrencilere Elazığ Tanıtıldı

2021-2022 yılı eğitim öğretim hayatının başlaması kapsamında Elazığ’da tüm KYK yurtlarında olduğu gibi Harput Yurt Müdürlüğünde kalmak için gelen öğrencilere ve öğrencilerin ailelerine Orcik ve Ağın Leblebisi gibi yöresel ikramlarda bulunuldu.

Ayrıca Elazığ’ın tanıtımının yer aldığı kataloglar dağıtılıp Yurt Müdürlüklerimizin ve Elazığ’ın tanıtımını içeren bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Öğrenci velilerinden Hasan Eker, “Kayseri Yeşilhisardan geliyoruz. Mühendislik fakültesinde okuyacak çocuğumuz inşallah, bugün Harput Öprenci Yurduna geldik. İlgi alakadan çok memnunuz” dedi.

Tıp Öğrencisi Ceren Keykubatoğlu, “Bitlisin Ahlat İlçesinden geliyorum. Yurtların hem çalışma ortamı hemde kullanım alanı olarak gayet geniş ve ferah olarak kullanıla bilir”

Öğrenci Velisi Ali Gür, “Kahramanmaraş Göksun İlçesinden geliyorum. Yeğenimi kayıt için getirdim. Elazığ Harput Kız Öğrenci yurdu mevki olarakta güzel bir yeri var” dedi.

Anaokulu Öğretmenliği Öğrencisi Berfin Özerdem, “Muş Malazgirtten geliyorum. Fırat Üniversitesini daha öncedende çok araştırdım ve çok beğendim. Yurtlarda çok güzel. Tercihimden memnunum. Gayet güzel karşılandık” dedi.

EREN: GENÇLERİMİZE EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ DİYORUM

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte İlimize gelerek Yurtlarımızda kalacak öğrencilerimizi ağırlamaya başladık. Yurtlarımızda kalacak gençlerimize daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için peyzaj alanları ve sosyal alanlarımızı revize etmiştik. Gençlerimiz Yurtlarımız içerisinde bulunan Genç Ofislerlede Sosyal ve kültürel anlamda çalışmalarını gerçekleştirebilecekler. Ben bir kez daha Gençlerimize Evinize Hoş Geldiniz diyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 2 yıl Önce

Tebrikler çok güzel düşünülmüş her şey gurbette bir elazığlı olarak duygulandım gerçekten

Fü
- 2 yıl Önce

Merak etmeyin iki ayda tanırlar elazığı

SIRADAKİ HABER

banner137