Kredi Yurtlar Kurumu ve İş-Kur ortaklığı ile noter huzurunda eleman alımı için kura çekimi yapıldı

Temizlik kadrosundan başvuru yapan 288 kadından 6’sı asıl, 6’sı yedek , 117 erkek engelli temizlik personeli başvurusundan 3 asıl ve 3’ü yedek, 75’i eski hükümlü erkek temizlik personeli başvurusundan 5 asıl 6’sı yedek personel alımı gerçekleştirildi.

“BİZLERİ TERCİH ETMELERİ DE BİZLERİ O KADAR SEVİNDİRMİŞTİR”

Türkiye genelinde İŞKUR ortaklığıyla 3000 eleman alımı yapıldığını söyleyen Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Suphi Döner, “Bu kurada çeken arkadaşlarımızın asil ve yedekleri çekildi. Asillerden başlamak üzere alımları yapılacak. Gelecek dönem içerisinde diğer KPSS puanıyla başvurularını aldığımız ve sıralaması yine İş Kur’un sayfasında Genel Müdürlüğümüzce bizlere verilen arkadaşlarında mülakatları yapılacak. Biz en adil bir şekilde kurumumuza en faydalı bir şekilde inşallah bu çekimleri de yapmış olacağız. Başvuran arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerin ilana çıkması kadar hemşerilerimizin kurumumuzda çalışmak üzere bizleri tercih etmeleri de bizleri o kadar sevindirmiştir. Başvuranlar arasında kuramızı çektik. Kendilerine hayırlı olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN MUTLAKA YURT BAŞVURULARINI YAPMALARINI ÖNERİYORUZ”

KYK yurtlarının yeni döneme 5 yıldızlı otel konforunda hazır beklediğini dile getiren Döner, “Gençlerimiz mutlaka tekrarlıyorum, e-devlet şifresiyle e-devlet üzerinden 3 Eylül ile 10 Eylül tarihleri arasındaki müracaat döneminde kredi yurtlar kurumuna bağlı yurtlara yerleşmek üzere başvurularını yapmalarını biz kendilerine tavsiye ediyoruz. Ailelerinin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Basında yapılan ve genel olarak kurumumuz sayfasında yapılan ilanların hepsi birer duyuru olduğu için bağlayıcıdır. Gençlerimizin bu noktada hiçbir şekilde mağdur olmamaları için mutlaka yurt başvurularını yapmalarını öneriyoruz. Yurtlarımızın standartları yıldız noktasında 5 yıldızlı otel konforunda gençlerimizin 7 gün 24 saat en rahat şekilde günlük hayatlarını idame edecekleri şekilde bununla birlikte beslenme noktasında günlük desteğimizi ‘11 lira’ 2017-2018 yılında verdik. Tabi bu miktarlar tekrar yeni öğretim yılında da revize olacak. Gençlerimiz bununla birlikte yurtlarımızda çeşitli aktiviteleri, eğitim faaliyetlerine de çok rahat bir şekilde katılabiliyorlar. Biz inşallah kendi ailelerinin sıcaklığındaki bir ortamla gençlerimizi burada il müdürlüğü olarak , yurt müdürlükleri olacak onları ağırlamaya hazırız” şeklinde konuştu.