Yüz Güldüren Protokol

Yurtbaşı Belediyesi Başkanı Yasin Yılmaz ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci arasında imzalar atıldı, çalışanların yüzü güldü. Yapılan yeni protokol ile birlikte daimi işçi statüsündeki personelin günlük yevmiyesi 216 liradan 300 liraya yükseltildi.

Yüz Güldüren Protokol

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Mustafa Bahçeci, arasında imzalanan protokol ile birlikte daimi işçi statüsündeki personelin günlük yevmiyesi 216 liradan 300 liraya yükseltildi.

Bunun yanı sıra sosyal haklardan da yüzde yüz ile yüzde 250 arasında zam yapıldı.

Belediye Başkan Yasin Yılmaz, kendisinin de bir dönem işçi olduğunu ve personelin durumundan çok iyi anladığını söyledi.

YILMAZ: İŞÇİ NE KADAR MUTLU OLURSA O KADAR İŞTEN VERİM ALIRIZ

Belediye Başkan Yasin Yılmaz, “ Bende bir işçi olarak personelin derdinden anlıyorum. 1978 yılında Hollanda’da işçi olarak çalıştım işçinin ne durumda olduğunu iyi biliyorum. Belediye başkanı olarak buradayım. İşçi ne kadar mutlu olursa o kadar işten verim alırız. İnşallah işçilerimiz memnun olmuşlardır” dedi.

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, emeğin pazarlığının olmayacağının altını çizdi.

BAHÇECİ: EMEĞİN PAZARLIĞININ OLMAYACAĞINI SÖYLÜYORUZ SÖYLEMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, “ Emeğin pazarlığının olmayacağını söylüyoruz söylemeye de devam edeceğiz. Yurtbaşı’nı güzelleştirme adına hepsinin emekleri var hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137