Zabıta Ekiplerinden Kuaförlere Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha kaliteli hizmet alması amacıyla, şehir merkezinde faaliyet gösteren, erkek kuaförlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Ekiplerinden Kuaförlere Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla farklı iş kollarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

“GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ DENETİMLERİMİZ BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE DEVAM EDECEKTİR”

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz şehir genelinde faaliyetlerini sürdüren erkek kuaförlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, kuaför salonlarında, sağlık koşullarına uygunluk, çalışma belgelerinin olup olmadığı, işyeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluk, hijyen ve steril koşullara uygunluk ile müşterilere karşı tutum ve davranışları açısından kontrol edildi. Denetimler sonucunda, eksikleri tespit edilen işyeri sahipleri eksiklerin giderilmesi konusunda uyarıldı. Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet alabilmeleri için gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2019, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Haberlere çıkmak için denetim yapmayın.
Haberlere çıkmak için denetim yapmayın. - 5 yıl Önce

Gidin pazarlara. Tartı sahtekarlığına son verin. Tartıları tezgah arkalarından çıkartın. Pazara belediye tartısı bırakın. Seçme yaptırmayan pazarcıya ceza uygulayın. Etiket kontrolu yapın.Elazığda ne kapalı çarşıda ne de çarşı da hiçbir yerde ürünlerin etiketi yok. Kime ne gelirse iteleme yapıyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner137