Zeki Akbıyık, Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Anadolu Yayıncılar Derneği yönetimi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti. Aralarında Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın da olduğu dernek yöneticilerini ağırlayan Numan Kurtulmuş Elazığ’ın kendileri için önemli olduğunu belirterek, Elazığ’a selam gönderdi. Öte yandan Başkanvekili Kurtulmuş, yerel seçimlerle de ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Zeki Akbıyık, Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği yönetimini ağırlayan AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Elazığ’la ilgili açıklamalarda bulundu.

“ELAZIĞ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Elazığ’ı çok sevdiğini ve kendileri için önemli olduğunu belirten Numan Kurtulmuş AK Parti hükümeti döneminde Elazığ’a önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek Elazığlı vatandaşların herşeyin en iyisini hak ettiklerini söyledi. Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık aracılığıyla tüm Elazığlılara selam gönderdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un gündeminde yaklaşan Yerel Seçimler de vardı. Başkanvekili Kurtulmuş, Anadolu Yayıncılar Derneği yönetimiyle yaklaşan yerel seçimleri de konuştu.

“YÜKSEK BİNALAR, BETON YIĞINLARI OLMAKTAN KURTARMALIYIZ”

Yerel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Numan Kurtulmuş, “Recep Tayyip Erdoğan'ın karizmasına sığınan veya partinin sırtına basarak aday olanlarla seçime girmeyeceğiz. Partiye bir şeyler katacak adaylarla gireceğiz. Mütevazi olacak. Adaletli, hakkaniyetli olacak. Toplumun en alt kesimine ve en üst kesimine aynı davranacak. Millete sadakatli olması çok önemli.

Her ilin anayasası diyebileceğimiz hazırlıkları yapıyoruz. Bir takım yüksek binalar, beton yığınları, daracık sokaklar, daracık şehirler olmaktan kurtarmalıyız” ifadelerini kullandı.

“BU KAMPANYANIN EN ÖNEMLİ AVANTAJI ERDOĞAN'DIR”

Seçim stratejisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışlara ve organizasyonlara katılacağını belirten Numan Kurtulmuş, “AK Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Cumhurbaşkanımız, çeşitli açılışlarla, organizasyonlarla halkımıza gidecek. Bu kampanyanın en önemli avantajı Erdoğan'dır. Hiç kuşkusuz ki, bizde oturmak yok. Hepimiz enerjimizi çoğaltarak koşturacağız” şeklinde konuştu.

“MİLLETE HİZMET EDECEK ADAYLAR İLE SEÇİM YÜRÜTECEĞİZ”

Genel seçimlerde ittifakın daha kolay olduğunu ancak yerel seçimlerde ittifak olmanın imkanı olmadığını söyleyen, Numan Kurtulmuş, “Keşke bunun da yasal alt yapısı olsaydı. Buradaki zorluk bu. Bir tek partinin kimliği altında seçime girilecek. Ya da bir yerde o, bir yerde bu seçime girecek. Pratikte sürdürülmesi çok zor olacaktı. Biz partilerin siyasi kimliklerini ya da adayların şahsiyetlerini aşağılayan bir üslup içinde olmayız. Taban tabana zıt da olsan, bir insanla yarışırken üsluplu olmak lazım. Seçim strateji heyetimiz çalışıyor. Bir yandan aday, bir yandan seçim stratejisi ile uğraşıyoruz. Her bölgede, her ilçede farklı strateji olabilir. Hizmetin ötesine gönül belediyeciliği önemlidir. Millete hizmet edecek, sadakatli adaylar ile seçim yürüteceğiz. Seçim kampanyasının nezaketini korumak zorundayız” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş daha sonra Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, dernek yönetim kurulu üyeleri Nurettin Bay, Hasan Yavuz Bakır, Ahmet Yılmaz ve Çetin Altan’la birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137