Elazığ Belediye Kültür Merkezi’nde; Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı tarafından çocuk istismarı, otizmin eğitimdeki önemi ve fizik tedavinin önemi konulu veli bilgilendirme semineri düzenlendi.

 MEHMET GÜLEÇ “OTİZİMDE FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Ve Koruma Vakfı Elazığ şube Başkanı Mehmet Güleç,  düzenlenen seminerin içeriğine değindi katılımcılara teşekkürlerini sunarak “ Son dönemde ülkemizde engelli haklarını engellerinin içinde bulundukları durumları daha iyi durumlara getirmek için neler yaparız, bunları tartışacağız. Otizmde farkındalıkları oluşturmak istiyoruz. Diğer taraftan taciz olayları son dönem de gündem de bunları ele alacağız. Toplumu bilinçlendireceğiz. Velilerimize de geldikleri için teşekkür ederim. Seminerimiz inşallah faydalı geçecektir” ifadelerine yer verdi.

 ELİF OĞUZ “SUNUMUMUZUN SİZLERE YOL GÖSTERMESİNİ DİLİYORUM”

ZİÇEV Kurum Müdürü Elif Oğuz, amaçlarının velilerle ortak çalışmalar yaparak, çocuklara daha kaliteli bir eğitim sunmak olduğunu belirterek “ Bizlerin amacı velilerimiz ile ortak bir çalışma yaparak çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sunmak. Bu anlam da bizlere destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sunumuzun sizlere yol göstermesini diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı sizlere hoş geldiniz teşekkür ediyorum” şeklinde aktardı.

Veli bilgilendirme seminerini düzenleyen ZİÇEV Rehber Öğretmen Kürşat Hakan, çocuk istismarı, otizm ve fizik tedavi hakkında velileri bilgilendirdi.