Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü Oktay Karademir ile Oda üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanması ve bankacılık hizmetlerinden istifade edebilmeleri için görüşmede bulunarak taleplerini iletti.

"Bankacılık ve iş dünyası bir birini tamamlayan et ve tırnak gibidir"

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü Oktay Karademir ile Sigorta sektör temsilcilerinden Ümit Hoşdil’in hazır bulunduğu görüşmede Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alan, Kandemir’den öncelikle Su Ürünleri Sektöründe yer alan üyelerle ilgili bir kredi çalışması yapılmasını talep etti.

Başkan Alan değerlendirmesinde, “Sayın Bölge Müdürümüz yaklaşık 1.5 ay gibi kısa bir süre önce görevine başlamış olmasına rağmen Elazığ iş dünyasına hizmet verme noktasında çok ciddi çalışma ve girişimlerde bulunmaktadır. Bu kapsamda bugün daha önce görüştüğümüz üzere özellikle Su Ürünleri Sektöründe yer alan üyelerimizin krediye ulaşma noktasındaki sorunların çözümü için kendilerinden özel bir çalışma rica ettik. Gerekli olan tüm çalışmaların başlatılacağını ifade etmişlerdir. Krediye ulaşmada sorun yaşayan tüm üyelerimizin de yine Ziraat bankasının destek olmasını talep ettik. Bankacılık ve iş dünyası bir birini tamamlayan et ve tırnak gibidir. Biri olmazsa diğerinin de hizmet alanı kısıtlanmaktadır. Bu nedenle bir ilimizde tüm üyelerimizin krediye ulaşmada sıkıntı yaşamadan ve bankacılık hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanarak büyümelerini istiyoruz. Bu noktada Sayın Bölge Müdürümüzle önümüzdeki süreç içerisinde çok daha etkin çalışmalar ortaya koyarak özel protokoller imzalayacağız. İnşallah başta üyelerimiz olmak üzere iş dünyasına hayırlı bir süreci bugün Ziraat Bankası Bölge Müdürümüzle başlatıyoruz” dedi.

"İş dünyasının yanında yer almanın gayretinde olacağız"

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü Oktay Karademir de Başkan Alan’a göstermiş olduğu ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanım sizlerin gayret ve talepleri ile Elazığ iş dünyasına Bankamızın tüm hizmetlerini sonuna kadar kullandırma ve il ekonomi ve sanayisine değer katma niyetiyle bugün sizleri ziyaret etmiş bulunuyorum. Daha önce yapmış olduğumuz görüşmelere istinaden taleplerinizi bir de yüz yüze değerlendirmek üzere sizleri ziyaret etmek istedim. İfade ettiğiniz gibi başta Su Ürünleri sektöründe yer alan işletmeler olmak üzere Elazığ TSO üyesi tüm işletmelerin beklenti ve taleplerini karşılamaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile, iş dünyasını talep ve beklentilerini bekliyor, göstermiş olduğunuz yakın ilgi için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.