Ziraat Odası Başkanı Erdem, Çiftçilere Seslendi

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem yaşanan depremin ardından ahırları ve evleri hasar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Erdem, Çiftçilere Seslendi

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem yaşanan depremin ardından açıklamalarda bulundu.

ERDEM: TALEPLERİMİZ MADDELER HALİNDE İLETİLMİŞTİR

Başkan Ahmet Erdem yaşanan depremin ardından ahırları ve evleri hasar gören çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyerek, “Oda başkanımızın gerek depremden önce gerekse depremden sonra daha ivedili bir şekilde çiftçilerimizin mağduriyetini giderme hususunda gerekli tedbirleri almıştır. Son olarak 02.05.2020 tarihinde Elazığ Valiliği, İçişleri Bakanlığımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Maliye Bakanlarımızın teşrifleri ile gerçekleşen toplantıda gerek sözlü gerekse yazılı olarak taleplerimiz maddeler halinde iletilmiştir” diye kaydetti.

ERDEM: DOSYA VE MADDELER HALİNDE GİDECEĞİM

Başkan Erdem, çiftçilerimizin bankaya olan borçların ertelenmesi ve faizlerin silinmesi, tarım kredi ve kooperatif borçları ile vergi borçlarının ertelenmesi ile mazot ve gübre desteklerinin ödenmesi için gerekli yerlere taleplerini ilettiklerini belirterek, “Ayrıca valiliğimizde toplantı halinde değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, değerli il başkanımız, belediye başkanımız, valimizin koordinesinde toplantıda bunları kendilerine arz ettim. İnşallah bunda olumlu bir netice alırız. Ayrıca Tarım Bakanımızdan randevu talebinde bulunacağım ve randevu alırsam dosya ve maddeler halinde gideceğim, Tarım Bakanımızın huzurunda kendilerine arz edeceğim” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 4 yıl Önce

Sizin amacanız belli gelme şekliniz belli senle Nihat Doğan yiyin hele bakalım nolacak

SIRADAKİ HABER

banner137