“ELAZIĞ TSO’YA ZİYARETÇİ AKINI”

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’a toplumun tüm kesimlerinden yoğun tebrik ziyaretleri devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerinden ve yaş guruplarından adeta ziyaretçi akınına uğrayan Arslan tüm konuklarla birbir ilgilenerek gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Arslan değerlendirmesinde, “Bugünde çok yoğun bir ziyaretçi ilgisine mazhar olduk. Ziyaretler kapsamında, üst düzey bürokratlarımız, siyasi parti il başkanları ve yöneticileri, eski milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, Baro Başkanımız, akademisyenlerimiz, ilimiz yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli müdürleri, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yönetim kurulu üyeleri, iş dünyamızın değerli temsilcileri, meslek örgütlerimizin başkan ve yöneticileri, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve Uzmanları, sanat ve musiki camiamız, bankacılık ve finans sektörü temsilcileri, medyamız ve toplumumuzun farklı kesimlerini oluşturan her yaş grubundan tüm vatandaşlarımıza şahsım ve arkadaşlarım adına gösterdikleri bu yakın ilgi için teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum.

Elazığ, kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle burada çok güzel bir şekilde birlik ve beraberlik gösteriyor. Biz bu sinerjiyi inşallah ilimizin sosyo, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına kanalize etme yolunda öncülük edecek ve köprü görevi göreceğiz. İlimizin gerçekten bu sinerjiye ihtiyacı vardı. Sorunların çözümü ve kalkınma adına yapılması gereken çok iş ve alınması gereken çok yol var. Biz gücümüzü bu kurumu seçimlerimizin ardından akın akın dolduran ve toplumumuzu oluşturan her kesimden ve gruptan olan vatandaşlarımızdan alıyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile inşallah ilimizi hak ettiği noktaya hep birlikte taşımanın gayretinde olacağız. Bu vesile ile; bir kez daha gösterilen yakın ilgiye teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.