Zorluoğlu Dereceye Giren Öğrencileri Kutladı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu TÜBİTAK bölge finalinde ve ulusal yarışmalarda dereceye giren Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini kabul ederek kutladı.

Zorluoğlu Dereceye Giren Öğrencileri Kutladı

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Halil Şerbet ve Okul İdarecileri Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu “48. TÜBİTAK Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasına” Elazığ’dan iki projeyle yarışan ve dereceye giren öğrencileriyle birlikte ziyaret etti.

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Halil Şerbet Malatya’da yapılan TÜBİTAK Araştırma Projeleri Bölge Yarışması’nda okullarının “Harput’un Manevi Önderleri Işığında Güzel Ahlak” ve “Güneş Açısının Göz Önüne Alınarak Kıble Yönünün Tespit Edilmesi” adlı projelerle katıldıklarını, yeni bir okul olmalarına rağmen eğitimde önemli aşamalar aldıklarını söyledi.

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesinin gelecekte önemli işler başaracağına ve Elazığ’ın eğitimine çok önemli katkılar sunacağına inandığını söyleyen Vali Zorluoğlu ise öğrencileri ve idarecileri kutladı. Vali Zorluoğlu, gençlerin manevi değerlerle donanmış, bilimsel gelişmelere açık ve iyi yetişmiş nesiller olması için eğitim meselesinin gündemlerinde hep ilk sırada olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137