TEKNOV OSB Değerlendirme Kurulu tarafından saha gezisi yapılarak devam eden çalışmalar ve ilk girişimlerin temel atma çalışmaları hakkında TEKNOVA OSB profesyonellerinden bilgiler alındı…

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurul (OSBÜK) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TEKNOVA OSB Değerlendirme Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş, TEKNOVA OSB Denetleme Kurulu Üyeleriyle birlikte saha ziyaretinde bulunduklarını ve yapılan çalışmalar hakkında profesyonellerden ve alana ilk temel atan firmalardan çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.

ALTINTAŞ: TEKNOVA OSB İL EKONOMİ VE SANAYİSİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEDİR

Altıntaş değerlendirmesinde, “Dün itibarı ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız’da TEKNOVA OSB’de yer almak isteyen yeni girişimcilerin müracaatlarını titizlikle Değerlendirme Komisyonu Üyelerimizle inceleyerek istişare ettik. Bugünde sahayı ziyaret ederek hem altyapı hem de girişimcilerimizin ilk temel atma süreçlerini yerinde incelemek için Değerlendirme Komisyonu Üyelerimiz ve TEKNOVA Profesyonelleriyle birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Sahanın ilk büyük tonajlı su deposunun bitme aşamasında olmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Alanda ilk girişimcilerim de hafriyat ve temel atma süreçlerini başlatmış bulunuyor. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın bu hizmet döneminde en fazla üzerinde durduğu ve ilimize çok ivedi şekilde kazandırılması için Valiliğimiz öncülüğünde, Belediyemiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte büyük emek verdiğimiz TEKNOVA OSB’nin inşallah 2023 yılında ilk sanayi tesisleri üretimleriyle ilimiz sanayisine kazandırılmış olacak. İlimiz sanayisi ve ekonomisi için çok önemli olan bu projenin özellikle altyapı süreçlerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması hususunda OSBÜK nezdindeki girişimlerimizin karşılık bulması ve değer katması bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. İnşallah 2023 yılında üzerinde titizlikle durduğumuz bu proje şehrimiz ve iş dünyamız adına çok önemli katkıları ile şehrimizin sosyo- ekonomik yapısına değer katacaktır” ifadelerinde bulundu.