12 Kasım tarihinde geçekleştirilecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde İş İnsanı Zülfü Doğan, 6. gruptan kendi listelerini çıkaracaklarını açıkladı.

DOĞAN: SEÇİMLER ÖNEMİNİ ARTIRMAKTADIR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan, “Bilindiği üzere 12 Kasım 2022 tarihinde şehrimiz en büyük ve en önemli STK’larından biri olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri gerçekleştirilecek. Deprem ve pandemi gibi olağanüstü süreçler yaşayan şehrimizde tarihsel çizgide önemini her zaman koruyan ETSO bu süreçlerin ardından artık çok daha önemli noktaya yükselmiştir. Bu doğrultuda gerçekleştirilecek seçimler de buna paralel olarak önemini artırmaktadır” dedi.

6. Gruptan kendi listeleriyle seçime gireceklerini açıklayan İş İnsanı Zülfü Doğan, “Gerçekleştirilecek bu seçimleri de yine aynı doğrultuda bizler çok önemli görüyoruz. Elazığ’ın artık kaybedecek bir saniyesi bile bulunmamaktadır. Bu nedenle arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, gördüğümüz lüzum üzerine seçimlere 6. Grupta kendi listemizle girme kararı almış bulunmaktayız” dedi.