'Amazon kadını tarifine uyuyorum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı ‘Hadi Be’ye, ‘İnfilak’ adlı single’ı ile müzikseverlerle buluşan Gülben Ergen konuk oldu.

'Amazon kadını tarifine uyuyorum'

Gülben Ergen, 'Hadi Be' programında hiç bilinmeyen yönlerini anlatırken, samimi açıklamalarıyla dikkati çekti.

Emre Saygı’nın "Sizi Amazon kadınlarına benzetiyorlardı. Böyle bir açıklamanız da vardı" sorusuna başarılı şarkıcı, "Bana yakıştırdılar, benim de 'yok canım ben Amazon kadını değilim' demedim. Çünkü Amazon kadınları ata ters binerek ok atan kadınlar, yani yaşamın bütün zorluklarına göğüs gerip baş kaldıran, kendi derdine kendi derman olan, yarasını kendi saran, okunu yayını kendi taşıyan emekçi kadın tarifi. Ben de o tarife uyuyorum” yanıtını verdi.

'Çocuklar Youtuber olacakmış'

YouTube’nin televizyona göre rahat olması size de samimi gelmiyor mu?" sorusu üzerine Gülben Ergen, “YouTuber olmayı çocuklarımdan öğrendim. Çocuklar bana 'sen Michael Jackson’da kalmışsın anne' diyorlar. 'Büyüyünce ne olacaksınız?' diyorum, 'Ordinaryüs Profesör Youtuber' diyorlar. Evde ellerinde domates, su deneyler yapıyorlar. Bir şeyler çekiyorlar. Bana da 'Sen kameraman ol' diyorlar. Benim odama girip giyinme odamı çekiyorlar. Zor engelliyorum yayınlamamaları için” dedi.

'Dizilerde yer alamam'

"Sizi tekrar dizilerde görebilecek miyiz?" sorusunu Ergen, 'Dadı dizisinden sonra çok kolay ikna olamadım. Bir de çocuklardan dolayı olamam. Dizi çok vakit alıyor. 'Dadı’yı sitcom ve sesli çekiyorduk. Baya tiyatro sahnesi gibi çekiyorduk ve iki günümüzü alıyordu. Öyle bir proje olursa düşünebilirim. Ama çocuklardan dolayı haftanın beş gününü veremem” şeklinde cevapladı.

'Mükemmeliyetçi birisiyim'

"Mükemmeliyetçi misiniz? Sinirlendiğiniz nereden anlaşılır?" sorusuna Gülben Ergen, "Tabii ki, bir şeyin en iyisini yapmak için sonuna kadar mücadele ederim. Sinirlendiğimde bacağımı sallayabilirim. Yakınlarım gözlerimden anlayabiliyorlar. Ses tonumdan belli oluyor galiba ve az konuşmaya başlıyorum” dedi.

'Anne terliğini çok yedim'

"Küçükken nasıl bir çocuktunuz? Hareketli veya içine kapanık mıydınız?" sorusu üzerine ünlü şarkıcı, "İçime kapanık olduğum hiç öyle bir dönem hatırlamıyorum. Ben hep dışına açık bir insandım, annem hep 'Yavaş konuş' derdi. Ellerim, kollarım durmazdı. Barış Manço’nun ellerine bakardım, ne kullansam ne taksam ve hep bir konuşma hali vardı bende. Anne terliklerini çok yediğim ve kaçtığım olmuştur" şeklinde konuştu.

'Çocuklar bana benzemiyor'

"Çocuklarınızı nasıl tarif edersiniz?" sorusuna Ergen, "Ares çok duygusaldır. Atlas çok zekidir. Güney çok çalışkandır. Birbiriyle alakası olmayan üç oğlum var. Böyle bir şey görmedim hayatımda. Toparlayamıyorum olayı, kendimi üçe kesmem lazım, biraz benzeselerdi canım. Ne sevdikleri yemek benziyor, ne gittikleri yer, ne sevdikleri spor belli. Hiçbir şeyleri birbirine benzemiyor. Her şeyi üçer çeşit yapmak zorundayım. En güzel şey makarna sanırım” cevabını verdi.

'Kendilerini anlatmamı çok seviyorlar'

Emre Saygı’nın "Peki sizden aldıkları özelliği var mı?" sorusu hakkında şarkıcı, "Arkadaşların Gülben Ergen’le alakaları yok. Çocuklar bu videoyu izlediği zaman baya sevecekler, bayılıyorlar isimleri geçtiği zaman. 'Anne Beyaz Show’a çıktığın zaman bizim ismimizi söyle, çocuklar deme' diyorlar. Atlas’ın girişkenliği bana benzer, çekinmeden konuşur, derdini söyler içinde tutmaz. Güney, fiziken ten, renk, yüz, burun bana çok benzer. Ares duygusal; böyle güçlüymüşüm gibi gözüküp hiç de bir şey umrumda değilmişim gibi gösteriyorum ya ama aşağıda bir sulu göz var. Ares o özelliğime benzer” şeklinde konuştu.

'İçimdeki patlamalar İnfilak’ta'

"İnfilak şarkısında sizden izler var mı ve kiminle şarkı söylemek isterdiniz?" sorusunu Gülben Ergen, "Sizin duymadığınızda patlamalar var bu şarkıda. İçimdeki bütün infilaklar bu şarkıda var. 'Kiminle şarkı söylemek isterdin?' sorusunda da aklıma bir isim geliyor, ama benim sesim ona yeter mi bilmiyorum. Whitney Houston’la şarkı söylemek isterdim” şeklinde yanıtladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137