ATV'nin reyting yarışında zirveyi zorlayan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş bir ayrılık yaşandı. Geçtiğimiz hafta apar topar yayın akışından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Reytinglerde zirveye oynayan dizinin yayından kaldırılması hakkında bir açıklama yapılmazken, krizin sebebi ortaya çıktı. ATV, krizi çıkaran kişinin ismini diziden sildi.

Yapımcı Apar Topar Gönderildi

Nefesleri kesen 124. bölümüyle ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, TV8'de başlayan Survivor Türkiye-Yunanistan'a karşı nasıl bir sonuç alacağı merak konusu olurken, dizide flaş bir değişiklik yaşandı. Dizinin ünlü yapımcısı apar topar ATV tarafından gönderildi.

Raci Şaşmaz'dan Alıp İç Yapımlara Devredildi

EDHO'nun dün yayınlanan yeni bölümünde yapımcı Raci Şaşmaz'ın adının yer almaması gündeme bomba gibi düştü. Bunun nedeninin ise ATV'nin aldığı karar sonucu ortaya çıktı. Kanal yönetimi, dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp ATV İç Yapımlar'a devretti.

Mali Kriz Yaşıyordu

İnşaat yatırımları nedeniyle büyük bir mali kriz yaşayan Raci Şaşmaz'ın uzun süredir ekibe ödeme yapamadığı, 20 bölüm alacağı kalan dizi çalışanları olduğu biliniyordu. Bunun üzerine ATV duruma el koydu. Kanalın, 124. bölümden itibaren her hafta düzenli ödeme alınabilmesi ve finansal sorunların çözüme kavuşabilmesi için diziyi İç Yapımlar'ın bünyesine kattığı öğrenildi.