Ayça Tilki'den ilginç Aleyna Tilki itirafı

14 yaşında kişisel gelişim üzerine kitap yazan ve Masal Şatosu filminde oynayan Ayça Tilki, ablası Aleyna Tilki'nin sevmediği erkek arkadaşlarına tekme attığını söyledi.

Ayça Tilki'den ilginç Aleyna Tilki itirafı

Genç yıldız Aleyna Tilki'nin kız kardeşi Ayça Tilki, Hakan Gence'ye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Ablasıyla beraber şarkı sözü yazan Ayça Tilki'nin ilk filmi 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' cuma günü vizyona girecek. Ablası hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Ayça, küçükken ablasının sevmediği sevgililerine tekme attığını anlattı.

"KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI YAZIYORUM"

Şarkı sözlerinin yanı sıra şimdilerde bir kişisel gelişim kitabı yazdığını söyleyen Ayça Tilki, "Bir kişisel gelişim kitabı, bir çocuk kitabı, bir de senaryom var. Bir de roman yazıyorum. Benim kalbim kin tutamıyor. İnsanlardan nefret edemiyorum. Biri hatalıysa bile önce nedenlerini soruyorum. İnsanlar da bilmeden başkalarını yargılamasın istiyorum. Her şeyin sevgiyle kazanılacağına inanıyorum. Kişisel gelişim kitabım tam da bunu anlatıyor. Romanım bir kızın hikayesi olacak. Empati kurmayı çok seviyorum. Empati yapmak, bana göre karşımdaki kişiyi olduğu gibi anlamaktır. Bu şekilde düşünerek bir karakter oluşturdum. Senaryom da, şizofreniye bakış açımı anlatıyor."

"ABLAMIN SEVMEDİM SEVGİLİLERİNE TEKMEYİ GEÇİRİRDİM"

Ablasına olan düşkünlüğünden bahseden Ayça Tilki, sözlerine şöyle devam etti: "Kolyelerim hep kilit ve anahtar şeklinde. Karakterimi sembolize ediyorlar. İrademin anahtarı bir tek bende var. Küçüklüğümde ablamın sevgilileri benden çok çekmişti. Sevmediysem ablamın görmediği yerde tekmeyi geçirirdim. Şimdi de öyle biri hayatına girse müdahale ederim.

Soyadımla küçükken çok dalga geçiyorlardı. Artık alıştılar. Ablama 'Aleyna Baba' diyorlardı, şimdi bana da 'Ayça Baba' demeye başladılar. Bizim Babalar Günümüzü kutluyorlar."

"İÇİNDE MASAL KARAKTERLERİNİN OLDUĞU FİLM BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI"

14 yaşında oyunculuk sektörüne atılan Tilki, 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filmine nasıl dahil oldun?' sorusuna da şunları söyledi: "Yapımcı Samsun Demir anneme filmden bahsetmiş. İçinde masal kahramanlarının olduğu bir film fikri beni çok heyecanlandırdı. Film, masal kahramanlarını kurtarmak için 'Kara Kraliçe'ye karşı verilen mücadeleyi anlatıyor. Benim canlandırdığım karakter 'Deniz'; sakin ve cool bir karakter. Ben de öyleyimdir."

"ABLAMLA DÜET YAPACAĞIZ"

Ablasıyla şarkı hazırlığı yapan Ayça Tilki, "Bu sene bitmeden düet yapacağız. Şarkının bir bölümünde rap söyleyeceğim. Sözlerin yüzde 80'ini ben yazdım. Ablam sürekli şarkı söyler, biz de kendimizi kaptırıp her saniye dans ederiz. Evden müzik ve dans eksik olmaz. Ablam sürekli şarkı söyler. Biz de kendimizi kaptırıp her saniye dans ederiz. Modumuza göre müzik tarzımız değişse de asla durmuyoruz. Ablamın başarısını kıskanmıyorum. Ama onu başkalarından kıskanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137