Boşanmayla Gündeme Gelen Beren Saat'in Gergin Anları

Uzun süredir Kenan Doğulu ile boşanacakları konuşulan oyuncu Beren Saat, önceki gün arkadaşıyla görüntülendi. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine rahatsız olan Saat'in gergin anları ise dikkat çekti.

Boşanmayla  Gündeme Gelen Beren Saat'in Gergin Anları

Güzel oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 senesinde nikah masasına oturmuştu. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan ve bir süredir boşanma haberleriyle gündeme gelen Beren Saat, önceki gün kız arkadaşıyla görüntülendi. Muhabirleri karşısında gören oyuncu, evliliği hakkındaki sorulardan dolayı gerildi.

AÇIKLAMA YAPMADI

Boşanma haberleriyle ilgili açıklama yapmayan oyuncu, dün yaptığı "Size sıradan biriymişsiniz davranan insanları sevmeyin" paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Paylaşım yaptıktan kısa bir süre sonra görüntülenen Beren, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına güler yüzlü şekilde selam verdi. Ancak oyuncu, evliliği hakkında gelen sorular üzerine gergin anlar yaşadı. Muhabirlere ısrarla teşekkür eden ve özel hayatı hakkında konuşmak istemediğini belirten Saat, kız arkadaşına sarılarak basın mensuplarının yanından uzaklaştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137