Ünleri ülke sınırlarını aşan özellikle de Arap dünyasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in şöhreti oğulları Karan'a geçti. Dubai'deki bir sosyal medya şirketi harekete geçti. Medya şirketi, iddiaya göre çifte oğullarının sosyal medya hesabının yönetimini kendilerine devretmesi ve hesabın tüm haklarını alma karşılığında 300 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 800 bin lira) teklif etti.

KISA SÜREDE YÜZ BİNLERCE TAKİPÇİYE ULAŞTI

Magazin dünyasının gözde çifti, doğumdan önce oğulları adına Instagram hesabı açmıştı. Minik Karan'ın sosyal medya hesabı kısa sürede yüz binlerce takipçiye ulaştı.

DÜNYANIN PEK ÇOK YERİNDEN TAKİPÇİSİ OLDU

Fahriye Evcen'in yöneteceği hesapta henüz bir paylaşım yapılmamasına rağmen Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinden 142 bin kişi Karan'ı takip etmeye başladı.

300 BİN DOLAR TEKLİF ETTİLER

Bunun üzerine de Dubai'deki bir sosyal medya şirketi harekete geçti. Medya şirketi, iddiaya göre çifte oğullarının sosyal medya hesabının yönetimini kendilerine devretmesi ve hesabın tüm haklarını alma karşılığında 300 bin dolar teklif etti.

TEKLİFİ HALA DÜŞÜNÜYORLAR

Henüz teklifi değerlendirme aşamasında olan ikilinin Karan'ın sosyal medya hesabı için nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.