'Çukur' Dizisinin Merakla Beklenen Yeni Tanıtım Filmi Yayınlandı

Türkiye'de birçok kişi tarafından merakla takip edilen 'Çukur' dizisinin yeni tanıtım videosu, dizinin yapım şirketi tarafından yayınlandı.

'Çukur' Dizisinin Merakla Beklenen Yeni Tanıtım Filmi Yayınlandı

Türkiye milyonlarca kişi tarafından takip edilen ve bir fenomen haline gelen 'Çukur' dizisinin ikinci sezon tanıtım filmi dizinin yapım şirketi tarafından yayınlandı.

SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

11 Haziran 2018 tarihinde büyük bir katliamın yaşandığı Çukur 33. bölümüyle sezon finaline girdi.

Çukur'da, Avukat Nazım karakterini canlandıran Ahmet Tansu Taşanla zehirlediği kardeşi Emrah karakterini canlandıran Alperen Duymaz'ın ihaneti sonucu ateş edilerek öldürüldü. Böylece hem Emrah hem de Nazım Çukur dizisine veda etti.

Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil ile Saadet karakterini canlandıran Boncuk Yılmaz'ı kurtarmak isterken hayatını kaybetti.

Selim Koçovalı karakterini canlandıran Öner Erkan ise bileklerini keserek intihar etme girişiminde bulundu.

Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka ile Akşın karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın düğününde Koçavalı Ailesi silahlı saldırıya uğradı. Düğüne sonradan katılan Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu;

Sultan Koçovalı (Perihan Savaş), Ayşe (İrem Altuğ), Nedret (Zeynep Kumral), Muhittin (Nebil Sayın), Metin (Cem Uslu), Kemal (Kemal Yıldıran), Meke Aytaç Uşun) ve Karaca'nın (Ece Yaşar) kanlar içindeki bedenleriyle karşılaştı. Aileden kurtulan olup olmadığı henüz kesinlik kazanmasa da gelecek sezonda dizide yer almayacaklar gibi görünüyor.

Aynı anda eve yakın bir yerde silahlı saldırıya uğrayan İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal ile Paşa karakterini canlandıran Çetin Sarıkartal, Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik'inkurtulup kurtulmayacakları sorusunun yanıtı yeni sezona kaldı.

Çukur yeni sezona veda etmediği netliğe kavuşan 4 isim oldu. Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli, Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) 2. sezonda oyuncu kadrosunda yer alacağı kesinleşti. Çukur dizisinin sezon finalinde ise Yamaç ile Vartolu Çukur'u tekrardan almak üzere harekete geçti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137