Çukur'un 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleri ekrana kilitleyen Çukur dizisi, sezona fırtına gibi giriş yaptı. Pazartesi akşamı ekranlara gelen 34. Bölümüyle yine rekorlar kırdı. Dizinin 34. bölümünde neler oldu? Reyting rekortmeni dizinin 35. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çukur'un 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çukur dizisinin 35. bölüm fragmanı da yayınlandı.

34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur dizisi, geçtiğimiz Pazartesi akşamı nefes kesen bölümüyle yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Dizinin son yayınlanan bölümünde, Çukur'un darmaduman olmuş sokaklarında yeni bir sayfa açıldı ve Çukur'a Karakuzular hükmetmeye başladı.

ALİÇO YAMAÇ'I TANIMADI

En büyük ağabeyleri, Cumali Koçovalı'yı ortadan kaldırmaya kararlı olan Çeto ve Mahsun, bunun için Kahraman bebeğin annesi Feride'ye şantaj yaptı. Bu esnada Cumali'nin demir parmaklıklardan kurtuldu. Saadet'i geri almak için Çeto'yla anlaşma yapan Vartolu ekran başındakileri şaşkınlığa uğrattı. Beklenmedik şekilde gelişen saldırı sonrası aklını yitiren Aliço'nun akıl hastanesinde kendisini ziyaret eden Yamaç ve Sena'yı fark etmemesi ise izleyiciyi duygu seline sürükledi.

SENA HER ŞEYİ ÖĞRENDİ

Çeto ve Mahsun, Feride'ye Cumali'yi öldürtmeye çalışırken Feride'nin kimi öldüreceğinden habersiz Kemal devreye girdi ve onun sayesinde Yamaç, kadına yardım etmeyi kabul etti. O kişinin Cumali olduğunu öğrenen Yamaç, Karakuzulara teslim oldu. Yamaç'ı döverek tanınmaz hale getiren çete, onu tellere asarak ölüme terk etti. Bu sırada Çeto'yla anlaşmasını yerine getiren Vartolu, Sena'nın uyarısıyla büyük bir tehlikeden kurtuldu. Vartolu'nun itirafıyla her şeyi Emrah'ın yaptığını öğrenen Sena, gözyaşlarına kapıldı. Tellere asılı olan Yamaç'ı kurtaran ve Cumali'nin kapısına bırakan gizemli kişinin Selim olduğu anlaşılan final sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitledi.

35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Çukur'un heyecanla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumali'nin Çukur'da savaşı başlattığı bölümde, Celasun ortaya çıkıyor. Cumali ve Yamaç'ı arayan Karakuzular, İdris'in fotoğrafını ezerken; Metin'in İdris'in fotoğrafını göğsüne bastığı duygusal anlar dikkatleri çekiyor. Kemal'in korku dolu gözlerle "Çukur sizi arayacakmış. Bulamadıkları her gün birini alacaklarmış, haftasına infaz!" sözleri heyecan ve gerilimi arttırırken, Yamaç'ın yaptırdığı dövme tanıtıma damgasını vuruyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137