"Cüneyt Arkın Öldü" İddialarına Betül Arkın, Son Noktayı Koydu

Sosyal medyada yayılan "Cüneyt Arkın öldü" iddialarına Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın'dan açıklama geldi. Arkın, "Kendisi üç gün önceki katıldığı organizasyondaki gibi sağlıklı." ifadelerini kullandı.

"Cüneyt Arkın Öldü" İddialarına Betül Arkın, Son Noktayı Koydu

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte görünen Cüneyt Arkın'ın öldüğü iddiaları sosyal medyada çok konuşuldu. Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın iddialara son noktayı koydu.

Ünlü sanatçının eşi Betül Arkın, sosyal medyada çıkan haberlere üzüldüğünü altını çizerek, "Kim, neden böyle bir şey yapıyor anlamak mümkün değil. Biz de çok şaşırıyor ve üzülüyoruz. Kendisi üç gün önceki katıldığı organizasyondaki gibi sağlıklı. Kimse bu yalanlara itibar etmesin." dedi.

Cüneyt Arkın geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte görüntülenmişti. 1977 yılında çekilen İstasyon adlı filmde Gırgır Ali rolünde kullandığı otomobili ve asayişi bozan mafya çeteleriyle komiser Tahsin rolünde mücadele ederken kullandığı polis araçlarını ve 60'lı yıllarda kendisine ait olan otomobilini gören Arkın büyük mutluluk yaşamıştı. İKOD, Arkın'a daha önce filmde polis karakterini canlandırırken kullandığı otomobillerden birinin maketini hediye etmişti

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137